DA IZMISLIMO KAKO DA IGRAMO OVU TEŠKU UTAKMICU! Trinkijeri o Braunu koga je precrtao, a koji je sada pojačao Limož!
Andrea Trinkijeri o predstojećem meču protiv Limoža, Foto: Adria Media TV

Pred put u Francusku

DA IZMISLIMO KAKO DA IGRAMO OVU TEŠKU UTAKMICU! Trinkijeri o Braunu koga je precrtao, a koji je sada pojačao Limož!

Strateg Partizana kaže da brine najviše što ekipa nema dovoljno treninga usled brojnih gostovanja

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizan nastavlja sa serijom gostovanja na početku sezone, pa posle nedeljnog meča u Ljubljani sada putuje u Limož na duel 5. kola Evrokupa.

Trener Andrea Trinkijeri ističe na dan polaska u Francusku da je najveći problem što ekipa nema dovoljno vremena za treninge zbog brojnih putovanja.

- Pred nama je dug put. Putujemo već danas, iako je utakmica u sredu. U ovom trenutku je najvažnije da izdržimo ovaj ritam. Da ne bude povreda. Igrali smo jako lošu utakmicu u Ljubljani, ovo je još jedno gostovanje za redom. Želim da vidim ekipu danas na treningu i sutra i onda da izmislimo kako da igramo ovu tešku utakmicu. Oni su super fizikalna ekipa, šutiraju trojke. Biće zanimljivo.

Italijanski stručnjak nije želeo da ističe pojedinačno igrače Limoža, iako je pomenuo Brimstona kao nekoga ko sada pogađa trojke, koje nije pogađao tokom svoje karijere.

- Oni su specifična ekipa, jer su sve utakmice igrali do kraja. Čak su i protiv Lokomotive imali šansu. Ne bih rekao da može jedan igrač stvoriti problem. Može sigurno, ali može biti jedan, drugi, treći... Imaju puno šutera i dobre su atlete. Moramo da budemo jako pametni. Da zadržimo ritam i tempo utakmice u našim rukama.

Crno-beli u Evrokupu imaju sve četiri pobede.

- U ovom trenutku ne obraćam pažnju ni na šta drugo sem na situaciju moje ekipe, na potrošak energije, putovanja i mali broj treninga.

Entoni Braun je bio prvi igrač koga je Trinkijeri precrtao
Entoni Braun je bio prvi igrač koga je Trinkijeri precrtaofoto: Starsport©

Limož je pojačao Entoni Braun, koji je prošle sezone proveo mesec dana u Partizanu, a upravo ga je Trinkijeri precrtao kada je došao u klub.

- Imamo toliko drugih stvari da se brinem. Znamo njegove karakteristike. Prošle godine je platio, ali to nije sigurno njegova greška. Ali nekada kada je situacija teška, moraš da doneseš neke odluke.

Novinare je zanimalo i da li je iznenađen što je Partizan jedina neporažena ekipa u Evrokupu?

- Nisam iznenađen. Znam kako je, znam zašto. Neki put neke stvari idu kako treba. Mislim da smo odigrali jako solidne utakmice i zato smo ih dobili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.