VELIKA SRAMOTA HRVATA I GRADA SPLITA! DINO RAĐA POBESNEO: Gadite mi se, jadnici neostvareni!
Dino Rađa, Foto: Filip Plavčić

da li je moguće?

VELIKA SRAMOTA HRVATA I GRADA SPLITA! DINO RAĐA POBESNEO: Gadite mi se, jadnici neostvareni!

- Jedino što znate to je prodavanje crvene i crne magle, da prikrijete svoja sranja - rekao je legendarni Hrvat

Objavljeno:

Pre dve nedelje u Slitu je osvanuo grafit posvećen velikim uspesima Jugoplastike, da bi danas komunalna policija grada iz Dalmacija ukonila mural.

Iz uprave grade splitskim komunalcima stiglo je naređenje da mural hitno uklone. Svi hrvatski mediji su preneli ovu vest i složili se da je reč o velikoj sramoti.

Ubrzo se javio i jedan od najvećih igrača u istoriji Jugoplastike Dino Rađa, koji je revoltiran dešavanjima napisao sledeće na svom Fejsbuk nalogu.

- Sramota! Gadite mi se, jadnici neostvareni, koji nikad u životu niste ništa napravili. Najveći uspeh vam je podizanje članske karte neke stranke. Jedino što znate to je prodavanje crvene i crne magle, da prikrijete svoja sranja. Ne smeta vam što Dom omladine nije dovršen već 40 godina, ne smeta vam stadion i bazeni koji se raspadaju, ne smeta vam “metro” što vozi jednog i po ćoveka dnevno, ne smeta vam što treba sat vremena za prolaz kroz luku, ne smeta vam što 20 godina ne možete da spojite Trogir i Omiš, ne smeta vam nedovršena Arena već desetak godina, ne smeta vam Marjan koji ste nemarom devastirali... Ali smeta vam najveći sportski uspeh u istoriji grada. Niste zaslužili da vam iko dođe na proslavu. Ja prvi ne bih došao da nije Bože, Srete, Sobina i onih nekoliko hiljada istinskih ljubitelja koji će doći u nedelju u dvoranu da pozdrave ekipu. Bljak - napisao je Dino Rađa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.