SNIMAK SUKOBA LAZIĆA S NAVIJAČEM IZ DRUGOG UGLA: Ni obezbeđenje, ni saigrači, ni uprava nisu mogli da ga smire!
Branko Lazić u sukobu s navijačem Zvezde, Foto: Printscreen/Twitter/@mycky_CZ

Izgoreo od besa

SNIMAK SUKOBA LAZIĆA S NAVIJAČEM IZ DRUGOG UGLA: Ni obezbeđenje, ni saigrači, ni uprava nisu mogli da ga smire!

Kapiten crveno-belih nije mogao da prećuti uvrede koje su stizale na račun Filipa Čovića

Objavljeno: 08:37h

Ružna i mučna scena po završetku utakmice između Crvene zvezde i Barselone u Evroligi kada je došlo do verbalnog sukoba jednog od navijača i kapitena Branka Lazića ispred tunela.

Jedan pristalica je u trenutku kada su igrači išli ka svlačioici vređao Filipa Čovića što je razbesnelo Lazića, koji nije mogao to da prećuti i ušao u verbalni sukob sa njim.

Sada se pojavio i snimak iz drugog ugla onoga što se dešavalo kod tunela, gde se jasno vidi koliko je kapiten crveno-belih pobesneo zbog ružnih reči koje su upućene njegovom saigraču.

Pokušavali su i redari i obezbeđenje da ga smire i povuku unutra, pa je i njima imao šta da kaže. Ubrzo su se tu stvorili i članovi uprave takođe u pokušaju da reaguju, a vikali su i redarima na tribini da sklone problematičnog navijača.

Na kraju su reagovali i Davidovac i Faje, ali ni to nije sprečilo Lazića da kaže šta misli o takvom ophođenju prema njegovom saigraču.

- Dok sam ja kapiten, nijednog igrača Zvezde nećeš da ponižavaš! A ako ti nešto nije jasno izađi napolje ispred hale - besno je poručivao Lazić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.