MIROTIĆ SAMO ŠTO NIJE ZAPLAKAO: Bilo mi je jako teško da igram! Ovo ni u najluđim snovima nisam zamišljao!
Nikola Mirotić, Foto: Espreso

legenda

MIROTIĆ SAMO ŠTO NIJE ZAPLAKAO: Bilo mi je jako teško da igram! Ovo ni u najluđim snovima nisam zamišljao!

Dobio je ovacije celog Pionira

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Barselone u 4. kolu Evrolige.

Najefikasniji igrač je bio Nikola Mirotić i njega je najviše novinara sačekalo posle meča jer je zbog mnogo stvari za njega ovo veče bilo posebno.

Zaista nisam očekivao i veliko hvala navijačima Zvezde i našem narodu. Dokazali su da može da se oprosti, da ima želje i volje, u životu se greške dešavaju, ali Bože moj, svi se trudimo da ispravimo te greške. Večeras je bilo posebno veče za mene, ovaj trofej je najbitniji u mojoj karijeri i ovo ću pamtiti do kraja života. Ovo je za mene veliki motiv da nastavim da pomažem našem nardou i da ako Bog da da se isključe i drugi ljudi.

O Pešiću...

- Treba vremena da se privikne na evropsku košarku, a ovde u Barsi je situacija sjajna, trener Pešić me je stavio u situaciju da se jako komOtno osećam. Iskreno nisam zadovoljan kako sam individualno odigrao, ali bilo je jako teško igrati ovde za mene posle svih događaja koji su prethodili meču. Trebalo nam je vremena da vidimo gde smo, šta smo i tek smo u drugom poluvrmenu uspeli da dođemo do svoje igre. Super je saradnja.

foto: Starsport©

- Znali smo šta treba da radimo, napravili smo sjajan skauting. On je jako bitna osoba i pomaže mi baš. Siguran sam da Barselona može da bude na nivou na kom mora da bude posle nekoliko propuštenih sezona.

- Super izgleda ekipa Zvezde, Gist je dominirao, kao i Lazić koji je ključan u odbrani i za njih je bilo malo teško igrati, promenili su trenera. Ovo je tek početak, veliki posao pred njima i siguran sam da će moći da naprave uspeh ove sezone.

Za kraj, o navijačima...

- Nisam ni zamišljao da će se ovo desiti večeras, stvarno. Skandiranje navijača je bilo fenomenalno, uspeo sam da vidim i transparent. Baš mi je bilo teško da igram i da se skoncetrišem. Ovo što sam doživeo ni u najluđim snovima nisam mogao da sanjam da će ovo da mi se desi, hvala im svima od srca - završio je Mirotić izlaganje pokazujući poklon koji je dobio na kojem piše "Zvezdaš godine"

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.