PROMENE NA JADRANU: Poznati su kandidati za vodeće pozicije u ABA ligi!
ABA liga, Foto: Pixabay

ODRŽANA SEDNICA

PROMENE NA JADRANU: Poznati su kandidati za vodeće pozicije u ABA ligi!

Radna grupa koja je prema odluci Skupštine ABA lige dobila mandat da predloži kandidate za mesto direktora i sportskog direktora, održala je sastanak u Beogradu 24.10.2019. godine

Objavljeno:

Već neko vreme se čeka da se popune upražnjene pozicije u Jadranskoj ligi, odnosno da se popune fotelje direktora i sportskog direktora.

Liga je objavila imena kandidata u saopštenju koje prenosimo u celosti.

- Radna grupa koja je prema odluci Skupštine ABA lige dobila mandat da predloži kandidate za mesto direktora i sportskog direktora, održala je sastanak u Beogradu 24.10.2019. godine.

U izuzetno konstruktivnoj atmosferi, Radna grupa koju čine predstavnici Budućnosti Voli, Cedevite Olimpije, Cibone, Crvene zvezde mts i Partizana NIS, došla je do dve opcije za svaku poziciju u novom menadžmentu ABA lige.

Prema odluci Radne grupe kandidati za direktora ABA lige su Dubravko Kmetović i Vladimir Jamšek, dok su kandidati za sportskog direktora ABA lige Milija Vojinović i Dalibor Bagarić.

Prema zaključku Radne grupe, predsednik ABA lige j.t.d. Domagoj Čavlović će u najkraćem mogućem roku kontaktirati predložene kandidate i precizirao detalje narednog sastanka Radne grupe na kome će kandidati imati priliku da iznesu svoju viziju daljeg razvoja takmičenja - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.