GAVRILOVIĆ ZOVE NAVIJAČE U TEŠKIM TRENUCIMA: Tomićeva zamena napada Barselonu u Pioniru!
Andrija Gavrilović, Foto: Starsport©

evroliga, 4. kolo

GAVRILOVIĆ ZOVE NAVIJAČE U TEŠKIM TRENUCIMA: Tomićeva zamena napada Barselonu u Pioniru!

Gavrilović je na konferenciji za medije istakao da je zadatak Zvezde da napadne pobedu u svakoj evroligaškoj utakmici ove sezone bez obzira na protivnika

Objavljeno:

Doskorašnji pomoćnik Milana Tomića na klupi Crvene zvezde, Andrija Gavrilović, u četvrtak će samostalno voditi crveno-bele u utakmici sa Barselonom.

Gavrilović je na konferenciji za medije istakao da je zadatak Zvezde da napadne pobedu u svakoj evroligaškoj utakmici ove sezone bez obzira na protivnika.

– Svi znaju snagu i ciljeve Barselone ove sezone. I mi smo svesni toga, ali se naš zadatak zna – da „napadnemo“ pobedu na svakoj utakmici Evrolige koju igramo ove sezone. Verujemo da možemo, a naša filozofija je da svako treba da pokaže na terenu da je bolji od Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da nas podrže, ne krijemo da je specifičan trenutak, ali baš zato sada očekujemo još veću i bučniju podršku sa tribina, ubeđeni smo da ona neće izostati - rekao je Gavrilović.

foto: Espreso.co.rs

Ognjen Dobrić veruje da će bučna podrška sa tribina doneti dobar rezultat.

– Ulazimo u ovu utakmicu spremni, očekuje nas jedna od ekipa koja je mnogo uložila u velika pojačanja, Mirotić, Abrines, Dejvis, Higins, Dilejni, tu je trener Svetislav Pešić, sve sa jasnim ciljem da se plasiraju vrlo visoko, čak i do trofeja Evrolige. Međutim, mi radimo naporno, i želimo da se prikažemo pred našim navijačima u najboljem svetlu. Verujem da uz bučnu podršku sa tribina možemo do dobrog rezultata koji bi nam doneo mnogo u nastavku i na početku ovog mini ciklusa u kome nas očekuju čak četiri utakmice u narednih sedam dan - naglasio je Dobrić.

Meč je na programu u četvrtak od 21 čas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.