GROBARI OSTAVILI ZABEZEKNUTOG IGRAČA LOKOMOTIVE: Bivša NBA zvezda poručila da će ih do kraja života pamtiti!
Sem Deker u duelu sa Radetom Zagorcem, Foto: Starsport©

bivši saigrač Tea i Bobija

GROBARI OSTAVILI ZABEZEKNUTOG IGRAČA LOKOMOTIVE: Bivša NBA zvezda poručila da će ih do kraja života pamtiti!

Nikad nije igrao u takvoj atmosferi

Objavljeno:

Mnoge najveće zvezde košarke su ostale bez teksta zbog Grobara i atmosfere koju prave, a poslednji kome se to desilo jeste prekaljeni bivši NBA igrač Sem Deker, koji sada nosi dres Lokomotive Kubanj.

Partizan je u utorak uveče uz fantastičnu podršku navijača sa tribina koja je podsetila na one čuvene mečeve iz Evrolige, ostvario veliku pobedu nad snažnim ruskim timom koji važi za prvog pretendenta za osvajanje Evrokupa.

A upravo je Sem Deker bio najbolji igrač gostiju sa 17 poena. On je posle meča na svom Tviteru istakao da nikada u karijeri nije igrao pred takvim navijačima kao što su Grobari.

- Igrao sam u mnogim ludim okruženjima na koledžu i kao profesionalac, ali navijače kao Partizanove nikada nisam video. Ovo je bio sjajan meč i čestitam Partizanu na velikoj borbi. Navijači, napravili ste sjajnu atmosferu. Zauvek ću vas pamtiti - poručio je nekadašnji saigrač Teodosića i Marjanovića u Klipersima.

Naravno, ubrzo su se na ove njegove reči nadovezali brojni navijači crno-belih koji su mu se zahvalili na ovim rečima, a neki su ga zvali da dođe u Partizan, pa da i on oseti kako to izgleda kada ga bodre Grobari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.