ZA TRINKIJERIJA JE PEJDŽ IGRAČ UTAKMICE, A TOMASU JE PORUČIO: Ne može sve na prevaru! Ovo je odbrana koju hoću!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

posle velike pobede

ZA TRINKIJERIJA JE PEJDŽ IGRAČ UTAKMICE, A TOMASU JE PORUČIO: Ne može sve na prevaru! Ovo je odbrana koju hoću!

- Osećam da je prva stvar koju treba da uradim večeras je da čestitam igračima. Na kraju krajeva, odigrali su odličnu utakmicu.

Objavljeno:

Košarkaši Partizana savladali su Lokomotivu u krcatom Pioniru, a Andrea Trinkijeri je čestitao svojim igračima na pruženom.

- Osećam da je prva stvar koju treba da uradim večeras je da čestitam igračima. Na kraju krajeva, odigrali su odličnu utakmicu. Igrali smo sa navijačima, imali smo lošiju treću četvrtinu, ali njihov talenat je veliki. U prvom poluvremenu smo imali odličnih 17 minuta, ali je kraj bio nešto slabiji. Izašli su iz svlačionice u istom ritmu, ali mi smo ostavili najbolje za kraj. Pružili su odličan napor, ali ne i kompletnu utakmicu - rekao je Trinkijeri.

foto: Starsport©

Rašon Tomas je odigrao fantastičnu finiš meča, ali Trinkijeri smatra da je MVP Pejdž.

- Ja ne bih nikoga izdvojio. Prva stvar, Tomas nije trenirao i ne može sve na prevaru. U Baru je igrao sa nervozom, uspeo je da ostavi najbolje za kraj. Mozli i Rade su odigrali odlično u odbrani, tri-četiri vrhunske, timske odbrane su odigrali. Moj MVP je Markus Pejdž, jer je odigrao jako mudru utakmicu. Oni su ozbiljna ekipa, Kalnietis, Deker. Idemo opet na putovanje, dosta je.

Druga faza je sada gotovo obezbeđena.

- Idemo u Limož, igrali smo dobre utakmice. Znamo kroz greške da odigramo utakmicu, sledeća utakmica u Limožu će biti još teža i samo želim da preživimo ovaj deo sezone, mnogo je putovanja, malo treninga i želim da igrači budu zdravi.

Odbrana crno-belih je bila na visokom nivou...

- To je odbrana koja je bila moj cilj, jer moderna košarka je takva da se tako igra odbrana. Prvo poluvreme smo bili 15-16 top, 14 minuta prosečni, pa 10 minuta jako dobri - zaključio je Trinkijeri.

Luka Banki je čestitao Partizanu
Luka Banki je čestitao Partizanufoto: Starsport©

Rivalu je čestitao trener gostiju Luka Banki.

- Čestitke Partizanu na odigranoj utakmici i atmosferi koju su napravili. Sa naše tačke gledišta, bez obzira na izostanke, bili smo spremni da igramo tešku utakmicu i da izjednačimo energiju sa onom koju je pokazao Partizan. Ipak, pristup nije bio dobar i imali smo mnogo izgubljenih lopti. Na kraju druge četvrtine su moji momci uspeli da se izdignu, a tokom drugog poluvremena se činilo da možemo da igramo sve do kraja. Partizan je uspeo da zadrži visok nivo energije u poslednja tri minuta, nismo gotovo ništa mogli da postignemo, da budemo blizu i da se borimo do poslednjeg poseda - izjavio je italijanski stručnjak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.