MIJAILOVIĆ O POMOĆI DRŽAVE VEČITIMA: Nikad se neće izmeriti kome više pomaže! Nekad daje i 50% godišnjeg budžeta!
Ostoja Mijailović o pomoći države, Foto: Filip Plavčić

o tome se vodi polemika

MIJAILOVIĆ O POMOĆI DRŽAVE VEČITIMA: Nikad se neće izmeriti kome više pomaže! Nekad daje i 50% godišnjeg budžeta!

Predsednik crno-belih govorio je i o odnosima među čelnicima "večitih"

Objavljeno:

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je da će ministar finansija Siniša Mali u ponedeljak ili u utorak izneti u javnost tačne podatke sa koliko novca je država pomagala Crvenoj zvezdi i Partizanu prethodnog godina, a sve kako bi se stalo najpre prepucavanjima između čelnika klubova, a potom i među navijačima na tu temu.

Prvi čovek košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, koji je uvek isticao da je država pomagala finansijski tom klubu od kada je on postao predsednik, ističe da nikada neće moći tačno da se utvrdi kome država više pomaže.

- Nikada se neće izmeriti kome država više pomaže. Sve zavisi od situacije i stanja u kom se klubovi nalaze. Priča se da nam država daje kompletan budžet, što nije tačno. Tačno je da nam pomaže, a ta pomoć nekad iznosi 20, 30, pa i 50 odsto godišnjeg budžeta. I tako je u svim klubovima - rekao je Mijailović za "Informer".

Ostoja Mijailović ističe da neće dozvoliti nikome da gazi Partizan
Ostoja Mijailović ističe da neće dozvoliti nikome da gazi Partizanfoto: Filip Plavčić

Samim time se postavlja i pitanje zašto se onda čelni ljudi večitih stalno prepucavaju na tu temu?!

- Mi nemamo neke posebne odnose, ali bi trebalo da imamo uzajamno poštovanje. To bi trebalo da bude obostrano, a ne može jednostrano. Nekada je teško dogovoriti se sa nekim ko ne drži do reči. U novembru je derbi, pa ćemo tada videti kakve odnose imamo. Vreme će pokazati. Mi ćemo se boriti za naš klub i nećemo dozvoliti da ga bilo ko gazi - dodao je Mijailović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.