JOKIĆ JE KAO LEBRON: Nikola je veliki igrač koji svakog igrača pored sebe čini boljim i efikasnijim!
Nikola Jokić i trener Majkl Meloun, Foto: AP

Uoči nove sezone

JOKIĆ JE KAO LEBRON: Nikola je veliki igrač koji svakog igrača pored sebe čini boljim i efikasnijim!

Trener Denvera je govorio o saradnji srpskog centra i Džeremija Granta

Objavljeno:

Uoči početka nove NBA sezone, trener Denvera, Majk Meloun, je održao jedan od poslednjih brifinga sa novinarima, a po običaju glavna tema bio je Nikola Jokić, najbolji igrač ekipe.

Nagetsi su viđeni kao tim koji će sigurno ući u plej-of, čak im neki predviđaju i visoko mesto na Zapadu, kao i prošle sezone, a trener Meloun je govorio o tome kako su se tokom pripremnog perioda novi igrači prilagodili ekipi.

Poseban akcenat je bio na pojačanju iz Oklahome, Džeremiju Grantu, i njegovoj saradnji sa Nikolom Jokićem.

- Džeremi meni pokazuje da može da se uklopi u grupu startera, ali takođe i u grupu rezervista. Kada sam bio u Klivlendu imali smo običaj da kažemo "Pa ovaj momak je bolji uz Lebrona' Ko nije?" E pa ovde kažemo: Ovaj momak je bolji uz Nikolu Ista stvar. Ko nije? Nikola je veliki igrač koji čini svoje saigrače boljima. Lepota igre Nikole Jokića je ta što uz njega kao kamen temeljac Džeremi Grent, Pol Milsap ili ko god može da igra uz njega i da bude veoma efikasan - rekao je Meloun, usput ponovo nahvalivši Jokića.

Denver prvi meč igra u noći između srede i četvrtka u gostima protiv Portlanda, od koga su i ispali u prošlogodišnjem polufinalu zapadne konferencije plej-ofa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.