TRINKIJERI DOŠAO U SVLAČIONICU POSLE MEČA U BARU: Šćepanović otkrio šta se dešavalo nakon pobede nad Mornarom!
Vlado Šćepanović, Foto: Starsport©

dobar znak

TRINKIJERI DOŠAO U SVLAČIONICU POSLE MEČA U BARU: Šćepanović otkrio šta se dešavalo nakon pobede nad Mornarom!

- Susreli smo se u startu sa tim hendikepom, jer svi znamo u startu šta znači trener ekipi i pomoćnicima. Ali kada se nešto desi nema vremena za kukanje

Objavljeno:

Vlado Šćepanović je na sjajan način uleteo umesto Andree Trinkijerija i vodio svoj tim do velike pobede nad Mornarom.

On je rekao da je Italijan došao u svlačionicu posle meča.

- Trinkijeriju se desila određena slabost pred početak utakmice i to je uslovilo da ne bude u stanju da vodi meč. Bio je u svlačionici posle utakmice. Susreli smo se u startu sa tim hendikepom, jer svi znamo u startu šta znači trener ekipi i pomoćnicima. Ali kada se nešto desi nema vremena za kukanje, već morate da budete tu i da radite. Nije mi prvi put da vodim neku ekipu - izjavio je pomoćni trener Partizana.

Dodao je da je za uspeh zaslužan timski rad.

- Znali smo od starta da će ovo biti veoma teška utakmica. To je jedna od napadački najtalentovanijih ekipa u ABA ligi. Izuzetno cenim trenera Mihaila Pavićevića za kojeg smatram da ume izuzetno da motiviše ekipu koja svakoga može da pobedi. Imamo devet gostovanja na 11 utakmica što nije lako u ovakvom ritmu. Fizički smo mnogo potrošeni i praktično smo poslednji atom snage iskoristili kako bismo zaustavili Mornar na njihovom terenu. Znali smo koja su njihova najjača oružja, naročito šut za tri poena. Kako to obično biva, nekada pogodite, a nekada ne i svakako da ti nepogođeni šutevi nisu bili izraz loše večeri, već i naše dobre odbrane i energije. Timski kvalitet je pobedio i jasno je da Partizan može da osvaja trofeje i pobeđuje samo kada igra kao tim - dodao je Šćepanović.

Šćepanović pobede vidi kao dobar znak.

- Nije lako pobediti ni u Vilnjusu, pa potom i u Baru. To je dobar znak na početku nove sezone. To je više bila psihološka igra, jer nema nepoznanica. Kada se igrači dobro spreme, uspeh je još malo bliže - zaključio je pomoćni strateg crno-belih.

Novinarima se obratio i trener domaće ekipe, Mihailo Pavićević, koji je pre svega želeo da poželi Andrei Trinkijeriju brz oporavak.

- Želeo bih da čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi i pre svega brzo ozdravljenje kolegi Trinkijeriju, koji je imao zdravstvenih problema neposredno pred utakmicu. Zaista, iz sveg srca se nadam da će sve biti u redu - rekao je Pavićević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.