U OVOM TRENUTKU NE BIH PREŠAO IZ ZVEZDE U PARTIZAN: Dejan Tomašević otvorio dušu!
Dejan Tomašević, Foto: Dado Đilas

najbolji potez u karijeri

U OVOM TRENUTKU NE BIH PREŠAO IZ ZVEZDE U PARTIZAN: Dejan Tomašević otvorio dušu!

- Partizan je u tom trenutku bio mnogo bolja ekipa, više posvećivali pažnje mladima - kazao je Tomašević

Objavljeno:

Legenda srpske košarke, a sada generalni sekretar KSS, Dejan Tomašević u razgovoru na TV Prva govorio je o raznim stvarima iz svoje karijere.

Tomašević je otkrio da je košarkom počeo da se bavi sa 15 godina.

- Do 15 godine sam trenirao fudbal. Negde u tom trenutku sam zavoleo košarku. Pokušao sam da odem u Zvezdu, međutim... moj današnji veliki prijatelj, tada je bio trener kadeta Crvena zvezde rekao je... nas par je odveo na stranu i rekao da nema mesta i da probamo sledeće godine - rekao je Tomašević za TV Prva.

On je istakao da je veoma ponosan što je sa Zvezdom osvojio titulu.

- Ponosan sam na to što sam deo šampionske generacije Crvene zvezde. Proveo sam tamo četiri godine, osvojio sam dve titule. Vratio trofej na Mali Kalemegdan. Međutim, shvatio sam da moram da uradim nešto sa karijerom... Partizan je u tom trenutku bio mnogo bolja ekipa, više posvećivali pažnje mladima - kazao je Tomašević, koji kaže da sada ne bi prešao iz Zvezde u redove crno-belih.

- Iz ove perspektive u ovom trenutku to sigurno ne bih uradio. Tada sam bio mlađi i bilo je normalnije vreme. Ne igram dugo košarku, ali i dan danas kažem da je to bio moj najbolji potez u karijeri. Došao sam u klub koji je bio vrhunski organizovan. Mi smo u te četiri godine napravili dosta toga. To mi je bila odskočna daska - rekao je Tomašević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.