ZLA KRV IZMEĐU DIVCA I IGRAČA SAKRAMENTA: Ovaj video će vam sve reći o tome!
Divac i Hild u prijatnom razgovoruNBA, Foto: Printskrin

prijatan razgovor

ZLA KRV IZMEĐU DIVCA I IGRAČA SAKRAMENTA: Ovaj video će vam sve reći o tome!

- Sakramento će imati šansu da izjednači ponidi ili da me pusti - rekao je Hild.

Objavljeno:

Badi Hild i Vlade Divac imali su prijatan razgovor na treningu ekipe iz Kalifornije, uprkos spekulacijama da postoji "zla krv između košarkaša i uprave kluba".

Do pre nekoliko nedelja sve je sjajno funkcionisalo sjajno u kampu Kingsa, međutim prethodnih nekoliko dana veoma je burno u prestonici Kalifornije.

Razlog za tako nešto je novi ugovor Badija Hilda. Bek Sakramenta odigrao je sjajnu prethodnu sezonu i sada želi to da naplati.

- Znam koliko vredim i neću nikome praviti ustupke, radim vredno svakog dana. Nisam iznerviran, samo pričam iz srca, pričam ono u šta stvarno verujem. U ligi je 30 timova, ako Sakramento ne želi da mi da koliko mislim da zaslužujem, neka ekipa će mi dati. Sakramento će imati šansu da izjednači ponidi ili da me pusti - rekao je Hild.

Do pre samo nedelju dana, pozitivna atmosfera je vladala u Kingsima, čini se da je to zamenila loša energija koju stvara cela situacija oko Hildovog ugovora. Međutim, izgleda da stvari nisu toliko crne kada je u pitanju odnos na relaciji igrač - klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.