VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA ZVEZDAŠE: Evo kako možete do karata za meč sa Barselonom!
KK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

pred spektakl

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA ZVEZDAŠE: Evo kako možete do karata za meč sa Barselonom!

Cena karata za tribine je 1.000 dinara, za parter 1.500, za belu ložu 2.000, a za plavu 2.5000 dinara

Objavljeno:

Košarkaše Crvene zvezde mts već narednog četvrtka očekuje nova velika evropska utakmica, u 4.kolu Evrolige u Beograd stiže Barselona.

Tim koji sa klupe predvodi nekadašnji trener crveno-belih Svetislav Pešić, a na terenu Nikola Mirotić, biće gost Crvene zvezde u četvrtak 24.10.2019. godine od 21 sat u dvorani “Aleksandar Nikolić“.

Zbog zauzetosti „Štark Arene“ u narednih 14 dana, crveno-beli će svoje evroligaške utakmice sa Barselonom (4.kolo) i Himkijem (6.kolo) igrati manjoj renoviranoj dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Odziv Zvezdaša i kupovina sezonskih karata u pretprodaji i prodaji je tokom leta premašio sva očekivanja i doneo izvanredne rezultate, pa će Crvena zvezda mts i pored ogromnog interesovanja za utakmicu sa Barselonom pustiti u prodaju ograničen kontigent karata, koje će se prodavati od utorka na svim prodajnim mestima Tickets.rs.

Cena karata za tribine je 1.000 dinara, za parter 1.500, za belu ložu 2.000, a za plavu 2.5000 dinara.

Karte za VIP mesta prodavaće se po ceni od 3.000 dinara, dok se cena karata za počasna mesta kreću od 5.000 do 20.000 dinara, u zavisnosti od kategorije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.