UVEK KAD NAM GOSTUJE PARTIZAN, TO JE SPEKTAKL: Pavićević očekuje da će jedan šut rešiti meč Mornara i crno-belih!
Mihailo Pavićević, Foto: Starsport©

TRENER BARANA JASAN

UVEK KAD NAM GOSTUJE PARTIZAN, TO JE SPEKTAKL: Pavićević očekuje da će jedan šut rešiti meč Mornara i crno-belih!

- U ovakvim mečevema su nepotrebni motivacioni govori. Što se tiče drugog dela, strategije, sigurno je da je Partizan u prednosti, iz prostog razloga što su njegovi igrači više vremena proveli zajedno - istakao je trener barskog kluba

Objavljeno:

Trener Mornara, Mihailo Pavićević, rekao je da očekuje spektakl u utakmici sa Partizanom.

- Kao i uvek kada u našem gradu gostuje Partizan, zna se da nas očekuje košarkaški spektakl. Mi ćemo uraditi sve sa naše strane da spektakla zaista i bude. Pre svega, tu mislim na pravu sportsku atmosferu kakva je bilo i ranijih godina. Očekujem da utakmica bude neizvesna, na jedan šut - rekao je Pavićević, a reči sa njegove pres konferencije prenele su Vijesti.

Detalj sa meča Partizan - Mornar iz prošle sezone
Detalj sa meča Partizan - Mornar iz prošle sezone foto: Youtube / Printscreen

Ulogu favorita prepustio je crno-belima.

- U ovakvim mečevema su nepotrebni motivacioni govori. Što se tiče drugog dela, strategije, sigurno je da je Partizan u prednosti, iz prostog razloga što su njegovi igrači više vremena proveli zajedno. Rezultati pokazuju da su uigrani i da su spremno dočekali sezonu, što se ne može za nas reći. Još nismo imali kompletan trening sa svim igračima, na odsustva zbog reprezentativnih obaveza nadovezale su se povrede i bolesti. Rekao bih kaskamo za ostalim ekipama - dodao je strateg Barana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.