ZVEZDA IPAK POBEDILA U TEL  AVIVU: Veliki uspeh crveno-belih momaka!
Foto: Nebojša Mandić

uspeh

ZVEZDA IPAK POBEDILA U TEL AVIVU: Veliki uspeh crveno-belih momaka!

Pored ekipa Lokomotive Kuban, Makabija, Hapoela i mlade selekcije Izraela, na turniru su učestvovale i ekipe Stela Azura, Albe i Hapoel Gilboe

Objavljeno:

Juniorska selekcija KK Crvene zvezde mts osvojila je izuzetno kvalitetan internacionani turnir „U18 Tel Aviv“ pošto je u finalu u četvrtak popodne savladala ekipu Hapoela rezultatom 89:78.

Finalni meč obeležio je kapiten Nikola Manojlović koji je uz 27 poena imao čak 13 skokova i 6 asistencija. Pratili su ga Filip Anđušić sa 15 poena i 7 skokova i Nikola Blagojević koji je ubacio 14 poena.

Tokom tri dana turnira Crvena zvezda koja je kao klub privukla veliku pažnju u Izraelu zbog odličnog rada sa mlađim selekcijama, i koja se na kraju i predstavila u pravom svetlu, pobedila je ekipu Lokomotive Kuban 109:55 prvog dana, kao i reprezentaciju Izraela do 16 godina rezultatom 87:57. Drugog dana takođe lako, pobeđena je ekipa Makabija rezultatom 74:50 u utakmici u kojoj je iskočio Nikola Blagojević sa 19 poena.

foto: KK Crvena zvezda

Pored ekipa Lokomotive Kuban, Makabija, Hapoela i mlade selekcije Izraela, na turniru su učestvovale i ekipe Stela Azura, Albe i Hapoel Gilboe.

Konačno, na već opisana način, u finalu je pobeđen i Hapoel, čime je zaokružen sjajan turnir za crveno-bele koji se u petak vraćaju u Beograd.

Crvena zvezda je igrala ovaj turnir u sastavu: Gušić, Manojlović, Dobrašinović, Ostojić, Bošnjak, Dimitrijević, Joksimović, Anđušić, Mateski, Blagojević, Ilić, Radosavljević. Trener: Slobodan Klipa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.