Pekmen gledao silni Partizan protiv Sloge, Andrić se vratio na parket!

Nova dobra provera

Pekmen gledao silni Partizan protiv Sloge, Andrić se vratio na parket!

Crno-beli su odigrali još jednu utakmicu humanitarnog karaktera tokom pauze do početka KLS
Objavljeno:

Košarkaši Partizana nastavili su sa prijateljskim mečevima za vreme takmičarske pauze dok ne počne Košarkaška Superliga Srbije. Crno-beli su posle utakmice protiv Mega Leksa u Kraljevu, gostovali i u Užicu, gde su igrali još jedan meč prijateljskog karaktera sa domaćom Slogom i trijumfovali 92:55. Utakmicu je posmatrao i predsednik kluba, Nikola Peković, koji je došao iz SAD i to u društvu potpredsednika u ostavci Miroslava Berića. Prihod od ulaznica za ovaj meč namenjen je lečenju Sonje Hristovski iz Užica. Dobra vest za navijače Partizana je to što se posle višemesečne pauze na teren vratio Mihajlo Andrić i odigrao svoje prve minute ove sezone.

Trener Aleksandar Džikić nije želeo da na ovom susretu umara trio - Murić, Veličković i Vilson. Najbolji u pobedničkom timu bio je Vilijams sa 14 poena, dok je Aranitović dao 11, a Džons 12 koševa. KLS startuje 7. maja, a vicešampion Srbije igra na otvaranju protiv čačanskog Borca.
Sloboda: Đurić 11, Arnautović 11, Anđić, Ćirić 3, Žunić, Kutlešić 2, Otašević 2, Nikolić 11, Marić 7, Jevtović 2, Đokić 2. Partizan: Cvetković 10, Aranitović 11, Džouns 12, Magdevski 7, Murić, Marinković 4, Andrić, Milutinović 3, Vilijams 14, Vitkovac 19, Vrabac 7, Koprivica 5. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.