KRAJNJE NEOČEKIVANO: Muta Nikolić ima novi posao!
Miroslav Nikolić sa Aleksandrom Đorđevićem na klupi Srbije, Foto: Dado Đilas

BIO JE SALETOV POMOĆNIK U ORLOVIMA

KRAJNJE NEOČEKIVANO: Muta Nikolić ima novi posao!

- Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo - istakao je Nikolić

Objavljeno: 11:44h

Miroslav Muta Nikolić od četvrtka je novi trener KK Vojvodina iz Novog Sada, nakon što je rukovodstvo kluba, izabrano na skupštini u utorak, postiglo sporazum sa iskusnim stručnjakom.

- Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, pa želim da nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, krenemo da gradimo tim koji će biti kadar za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto – rekao je za “Dnevnik” Miroslav Nikolić.

Miroslav Muta Nikolić
Miroslav Muta Nikolić foto: Starsport©

Ostaje još da se dogovore detalji saradnje, a ugovor sa Nikolićem će verovatno biti potpisan na četiri godine, što je jasan pokazatelj da sa proverenim stručnjakom Vojvodina želi saradnju na duže staze. To je ideja i novog predsednika kluba prof dr Bogdana Kuzmanovića.

- Drago mi je da smo se dogovorili sa iskusnim trenerom kakav je gospodin Nikolić i ubideli ga da se prihvati ozbiljnog i odgovornog posla - kaže predsednik KK Vojvodina.

- Za početak, moramo dati sve od sebe da stabilizujemo klub, koji je zatečen u teškoj situaciji. Sa novim šefom struke nadam se da smo započeli proces u kom će Vojvodina ući u red najboljih klubova u Srbiji.

Podsetimo, Nikolić je do sada radio u KK Dinamiku na Donjem Dorćolu kao koordinator mlađih kategorija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dnevnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.