GUDURIĆ UKRAO SLAVU LEJKERSIMA I VORIORSIMA: O potezu srpskog beka pričaju svi - izlomio je kičmu igrača Tandera!
Marko Gudurić, Foto: Youtube / Printscreen

INTERESANTNO NBA VEČE

GUDURIĆ UKRAO SLAVU LEJKERSIMA I VORIORSIMA: O potezu srpskog beka pričaju svi - izlomio je kičmu igrača Tandera!

Posle tog poteza, protivnik je ostao da leži na parketu

Objavljeno: 09:32h

Protekle noći odigrano je šest mečeva NBA predsezone, a od Srba je na parketu bio samo Marko Gudurić u dresu Memfisa.

Grizlisi su igrali protiv Oklahoma Siti Tandera i ostvarili pobedu ponajviše zbog odlične partije pružene u trećoj četvrtini. Memfis je u toj deonici ubacio čak 46 poena i stekao dvocifrenu prednost.

Dilon Bruks je sa 30 poena predvodio Memfis, dok je 18 poena postigao Džaren Džekson Junior. Marko Gudurić je na parketu proveo 21 minut, postigao sedam poena uz po dva skoka i ukradene lopte, jednu asistenciju i jednu izgubljenu loptu.

Ono što će se od Srbina pamtiti sa ovog meča je jedan krosover dribling, kada je protivničkom igraču "polomio kičmu", jer je ovaj posle tog poteza ostao da leži na parketu.

U Stepls centru su Los Anđeles Lejkersi predvođeni Lebronom Džejmsom dočekali Golden Stejt Voriorse koji su na ovom meču bili bez Stefa Karija kojeg je Stiv Ker želeo da odmori. Alen Smailagić je pauzirao zbog lakše povrede koju vuče određeno vreme.

Posle velike pobede nad Fenerom u Beogradu, Zvezda će večeras (20.05) pokušati da donese bodove s gostovanja Makabiju koji je u prva dva kola tesno poražen na gostovanjima Himkiju i Realu. Kvota na crveno-bele je čak 3,50, dok pobeda domaćina plaća 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - Crvena zvezda.

Lejksersi su ostvarili ubedljiv trijumf, a već na poluvremenu su imali 26 poiena prednosti koja je do kraja bila samo veća.

Dabl-dabl učinak od 18 poena i 11 asistencija ostvario je Lebron Džejms, a 18 poena dao je i Ejveri Bredli. Deanđelo Rasel je kod Voriorsa bio najbolji sa 23 poena, dok je Džordan Pol postigao 14.

Rezultati:

Šarlot - Detroit 110:116 Hjuston - San Antonio 114:128 Njujork - Atlanta 96:100 Oklahoma Siti - Memfis 119:124 Juta - Portland 118:126 LA Lejkers - Golden Stejt 126:93

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.