POTRESNI DETALJI SMRTI OCA OGNJENA KUZMIĆA: Svi u selu bili su zatečeni onim što se desilo!
Ognjen Kuzmić, Foto: Starsport©

UŽAS!

POTRESNI DETALJI SMRTI OCA OGNJENA KUZMIĆA: Svi u selu bili su zatečeni onim što se desilo!

Stravično leto za familiju Kuzmić

Objavljeno:

Ovog vikenda celom Srbijom i Republikom Srpskom odjeknula je vest o smrti oca Ognjena Kuzmića, Milana.

Tužna vest šokirala je sve u Grabovici u okolini Doboja, rodnom mestu nekadašnjeg igrača Golden Stejta i Real Madrida. On je u nedelju iz Beograda otišao kući kako bi organizovao sve oko očeve sahranu, koja će biti obavljena u utorak.

- Svi u selu su šokirani ovim što se desilo. Milan je bio vitalan, jak čovek, nikada se nije žalio da ga nešto boli, niti da ima nekih tegoba sa zdravljem. Niko od Kuzmića nije zaslužio da im se ovako strašne stvari dešavaju. Prvo je Ognjen imao udes, jedva je preživeo, a sad ova tragedija. Tačno je da se Milan mnogo nervirao i brinuo kada mu je sin bio u životnoj opasnosti, ali van toga nije imao nikakve probleme - otkriva izvor Informera blizak porodici Kuzmić.

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić foto: KK Crvena zvezda

Strašna tuga pogodila je košarkaša Zvezde.

- Ognjen je stigao kući čim su mu javili da je Milan preminuo. Nije mu lako da se nosi sa ovakvim udarcem, posebno jer je mnogo bio vezan za oca. On ga je pratio na raznim putovanjima i uvek su bili zajedno. Međutim, zbog sestre Olivere i mame Bogdane, trudi se da bude jak - kaže naš izvor.

Podsetimo, Ognjen je ovog leta imao i tešku saobraćajnu nesreću kada se vraćao sa jedne svadbe u Republici Srpskoj. Bio je u životnoj opasnosti, ali se izvukao, pa je čak najavljeno da će se vrlo brzo vratiti na parket.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.