AKO NASTAVI OVAKO DA IGRA, TEŠKO ĆE GA KINGSI ZADRŽATI: Bogdan umalo do tripl-dabla, Jokićeva bleda partija!
Bogdan Bogdanović, Foto: EPA/DIVYAKANT SOLANKI

NBA PREDSEZONA

AKO NASTAVI OVAKO DA IGRA, TEŠKO ĆE GA KINGSI ZADRŽATI: Bogdan umalo do tripl-dabla, Jokićeva bleda partija!

Interesantno veče u predsezoni najjače lige sveta

Objavljeno: 09:40h

Denver Nagetsi ostali su neporaženi u NBA predsezoni. Ovoga puta, slavili su protiv Finiksa, a Nikola Jokić je odigrao manje od 20 minuta, dao je četiri poena uz procenat šuta sto odsto, imao je i po 4 skoka i asistencije, uz još tri ukradene lopte.

Najefikasniji kod ekipe Majka Melouna bio je Džeremi Grant sa 22 poena, na drugoj strani raspucani Frenk Kaminski je imao isti učinak.

Sakramento Kingsi su stigli do druge pobede, ovog puta protiv Jute, Bogdan Bogdanović je kao šesti čovek, dakle sa klupe, postigao 16 poena, dodao osam asistencija uz pet skokova, Nemanja Bjelica je uz dve trojke postigao osam poena.

Novo gostovanje za košarkaše Partizana, ovog puta u Vilnjusu (18.00), gde ih u Evrokupu čeka Ritas. Pobedom bi crno-beli došli do skora 3-0 i jednom nogom bili u narednoj fazi, a kvota na dvojku u Litvaniji je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ritas - Partizan.

Kingsi su odigrali sjajnu drugu četvrtinu kada su i stigli do dvocifrene prednosti. Kod "Džezera" Mičel 22, Gober 17, Bojan Bogdanović 8, Hrvat nije namestio šut.

Šarlot Hornetsi su sa 120:99 bili bolji od Memfis Grizlisa, Majami je sa 120:87 slavio nad Atlantom, Dalas nad Oklaomom sa 107:70, dok su Los Anđeles Lejkersi pobedili Golden Stejt Voriorse sa 104:98.

Boban Marjanović je u trijumfu Dalasa odigrao devet minuta, a za to vreme upisao je pet skokova bez poenterskog učinka.

U porazu Memfisa, Marko Gudurić je na terenu proveo nešto manje od 20 minuta, postigao je četiri poena, uz tri skoka i dve asistencije, što i nije bio preterano pohvalan učinak srpskog reprezentativca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.