TRINKIJERI BODRI EKIPU PRED RITAS: Nema umora, trebaće nam mudrosti i pameti!
Foto: Aleksandar Stojanović

evrokup

TRINKIJERI BODRI EKIPU PRED RITAS: Nema umora, trebaće nam mudrosti i pameti!

Artsjom Parahovski će igrati protiv bivšeg kluba i pokušaće da olakša zadatak novim saigračima

Objavljeno: 13:39h

Partizan gostuje Ritasu u Viljnusu u okviru trećeg kola Evrokupa. Utakmica je na programu u utorak, 15. oktobra od 18 časova.

Crno-beli su u seriji teških utakmica, a po rečima trenera Partizana Andree Trinkijerija, Ritas je mlada ekipa koja igra odlično na domaćem parketu.

– Ako razmišljamo o umoru, bićemo umorni. Nema umora, samo je naporno jer ne uspevamo trenirati kako treba. Fizički je dosta težak period, ali tako je i idemo. Teška utakmica je pred nama, Ritas igra snažno kući, razvalili su Lokomotivu, postavili ’svetski rekord’ od 40-41 poen za jednu četvrtinu, mlada su ekipa, puna energije i trebaće nam mudrosti, strpljenja i pameti, rekao je italijanski stručnjak za klupski sajt.

foto: Starsport©

Artsjom Parahovski će igrati protiv bivšeg kluba i pokušaće da olakša zadatak novim saigračima.

– Ritas je moj bivši tim, zadržali su glavne domaće igrače od prošle sezone, imaće podršku od možda 10.000 ljudi, igraju dobro na domaćem terenu i sigurno je da je pred nama težak meč. Kao neko ko je igrao sa mnogim prvotimcima Ritasa, pokušaću da dam neki savet mojim saigračima kako bi im barem malo olakšao posao u strašnjem meču, dodao je košarkaš iz Belorusije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.