Mega Leks demolirao nemoćni Partizan, prihod od ulaznica otišao za svetskog šampiona!

Humana akcija

Mega Leks demolirao nemoćni Partizan, prihod od ulaznica otišao za svetskog šampiona!

Najefikasniji pojedinci meča su bili Vilijams sa 18 poena i Zubac sa "dabl-dabl" učinkom od 17 poena i 11 skokova
Objavljeno: 09:58h

Košarkaši Mega Leksa su savladali Partizan u humanitarnom susretu koji je odigran u Kraljevu rezultatom 76:58. Od prodaje ulaznica je prikupljeno 258.000 dinara koje će otići bivšem kapitenu i treneru Mašinca Danilu Jovanovu, koji je posle teške saobraćajne nesreće pre 18 ostao nepokretan.

Fonet
Jovanov je vežbanjem uspeo da vrati pokretljivost u ruke i postao šampion u moto trkama i prvak sveta u plivanju za osobe sa invaliditetom.
Fonet
Što se tiče same utakmice, Mega je uspela da posle neefikasne prve četvrtine ostvari prednost koju je držala sve do sredine treće deonice kada je Partizan prišao na - 3. Ekipa Dejana Milojevića je dodala gas i uspela da zadrži vođstvo i trijumfuje rezultatom 76:58. Najefikasniji pojedinci meča su bili Vilijams sa 18 poena i Zubac sa "dabl-dabl" učinkom od 17 poena i 11 skokova. Mega Leks: Simić, Đoković 16, Veljković, Ivanović 10 (6 asistencija), Pavlović, Zubac 17 (11 skokova), Zagorac, Popović 11, Simeunović 8, Nikolić 8, Janković 6 Partizan: Cvetković 5, Aranitović 6, Džouns 4, Murić 6, Marinković 9, Veličković 4, Vitkovac, Koprivica 4, Milutinović, Vilijams 18, Vilson 2. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.