ČEKA NAS PAKLENIH 20 DANA: Novica želi da se ekipa trgne posle poraza od Primorske!
Novica Veličković, Foto: Aleksandar Stojanović

posle primorkse

ČEKA NAS PAKLENIH 20 DANA: Novica želi da se ekipa trgne posle poraza od Primorske!

- Nismo odigrali kako treba, ekipa Primorske čvrsto igra, imali su sedam dana da se spreme za ovu utakmicu što su učinili najbolje moguće – rekao je Veličković za klupsku televiziju.

Objavljeno:

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković čestitao je ekipi Primorske na pobedi posle jučerašnje utakmice i dodao da njegova ekipa mora da se trgne.

Partizan je pružio bledu partiju u Sloveniji i Primorska je lakše nego što je bilo ko očekivao, sa 12 poena razlike, ispratila crno-bele kući.

Stub ekipe Novica Veličković nije bio srećan, ali je istakao da njegov tim treba da se trgne posle ovakve loše predstave.

– Prvi poraz, i to je došlo. Desio se možda i loš dan, moramo da se trgnemo. Nismo odigrali kako treba, ekipa Primorske čvrsto igra, imali su sedam dana da se spreme za ovu utakmicu što su učinili najbolje moguće – rekao je Veličković za klupsku televiziju.

Ekipa se sada okreće narednim utakmicama, a Veličković i sam ponavlja da ih čeka težak period.

– Nas čeka paklenih dvadesetak dana, ali treba ostati pozitivan i da nam se ovakve utakmice više ne dese – završio je Veličković.

Partizan će već u utorak na novo gostovanje. Ovog puta, crno-beli putuju u Litvaniju na gostovanje Ritasu u okviru Evrokupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.