SRUŠILI SU ZVEZDU, A SADA I PARTIZAN: Sjajna Primorska nanela crno-belima prvi poraz u sezoni!
Odlični Lens Heris je bio najbolji u redovima Primorske, Foto: ABA liga

2. kolo aba lige

SRUŠILI SU ZVEZDU, A SADA I PARTIZAN: Sjajna Primorska nanela crno-belima prvi poraz u sezoni!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu

Objavljeno: 21:17h

Košarkaši Partizana doživelu su poraz u drugom kolu ABA lige, pošto je Primorska na svom terenu bila bolja od crno-belih - 68:56.

Ekipa iz Kopra se revanširala Partizanu za poraz u ABA Superkupe i pokazala da pobeda nad Zvezdom nije bila slučajna.

Od samog početka meča Slovenci su nametnuli svoj ritam, stekli vođstvo i do kraja ga nisu ispustili. Crno-beli su odigrali najgoru utakmicu u sezoni i zasluženo pretrpeli prvi poraz.

Najefikasniji u redovima Primorske bio je Lens Heris sa 17, a pratili Šiško 13 i Jagodić Kurdža sa 11. Kod Partizana je najbolji bio Rade Zagoac sa 10 poena.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na našem lajv-blogu:

KRAJ UTAKMICE: Primorksa - Partizan 68:56

Najlošija igra izabranika Andree Trinkijerija od početka sezone. Crno-beli nisu uspeli da se vrate u poslednjem kvartalu. Šampioni Slovenije vodili su od početka do kraja utakmice i na kraju zasluženo slavili.

KRAJ TREČE ČETVRTINE: Primorska - Partizan 56:39

Katastrofalna četvrtina Partizana, a domaći tim je to umeo veoma dobro da iskoristi. Primorska ima ogromnih + 17 pred poslednjih deset minuta igre. Slovenci imaju prednost, pre svega, zahaljujući dobrom odbranom i kvalitetnom unutrašnom igrom. Hodžić, Jagodić i Šiško igraju sjajno, dok kod crno-belih niko ne uspeva da se izdvoji.

POLUVREME: Primorska - Partizan 36:28

Slovenci su konstantno u vođstvu. I dalje Partizan ne može da dođe do svog ritma, uspeli su crno-beli na početku druge deonice da smanje na - 5, ali Primorska je ponovo uzvratila i pokazala da se radi o ozbiljnom timu. Najefikasniji u redovima Partizana je Kori Volden sa šest poena, dok je prva figura meča Heris sa 11 poena.

foto: Printskrin

KRAJ PRVE ČETVRTINE: Primorska - Partizan 24:14

Primorska je sjajnim šutem otvorila meč, imali su 7 od 7 iz igre i na početku stvorili dvocifrenu prednost. Partizan je uspeo da odgovori, ali je propustio šansu u poslednjem minutu da još više spusti rezultat. Najefikasniji je Heris sa osam poena. Kod Partizana je najefikasniji Jaramaz sa 4.

18.00 - Utakmica u Kopru je upravo počela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.