POBEGAO OD SRPSKIH NOVINARA, PA SE OGLASIO ZA TURKE: Nikola Kalinić otvoreno o svemu, pa i o izjavama na Tviteru!
Nikola Kalinić, Foto: Starsport©

SVE JE REKAO!

POBEGAO OD SRPSKIH NOVINARA, PA SE OGLASIO ZA TURKE: Nikola Kalinić otvoreno o svemu, pa i o izjavama na Tviteru!

Kalinić, koji je navikao pratioce na Tviteru na česte i iskrene komentare i konkretne odgovore na pitanja, u poslednje vreme nije bio aktivan na društvenim mrežama

Objavljeno: 14:05h

Nikola Kalinić je doživeo posve neprijatne scene u Beogradskoj areni kada je došao u goste Crvenoj zvezdi sa Fenerbahčeom.

Delije su ga dočekale na veoma neprijatan način, pogdrnim pesmama i zvižducima, a on posle toga nije želeo da priča za srpske medije, verovatno ljut i zbog tretmana koji je imao u istim.

Međutim, dan posle utakmice oglasio se za turski Trend basket, za koji je priču započeo time kako je prihvatio vest da neće biti na spisku Aleksandra Đorđevića pred Mundobasket u Kini.

- Da, bio sam iznenađen, kao i svi drugi, to su bile dva najveća favorita. Ali njihovi porazi omogućili su nam da uvidimo i koliko su dobri ostali timovi. Takođe, treba reći i da je nekada momentum važniji od kvaliteta, da li imaš samopozdanja, da li se osećaš dobro... - rekao je 27-godišnji Subotičanin.

Nikola Kalinić
Nikola Kalinić foto: EPA/Erdem Sahin

Kalinić, koji je navikao pratioce na Tviteru na česte i iskrene komentare i konkretne odgovore na pitanja, u poslednje vreme nije bio aktivan na društvenim mrežama.

- Pokušavam da se udaljim što više. Nastojim da više razgovaram sa prijateljima više, čitam knjige, šetam, gledam serije i filmove, idem na večere, treniram. To je sve mnogo bolje nego društvene mreže - rekao je bivši košarkaš Crvene zvezde, Radničkog, Vojvodine, Novog Sada i Spartaka.

- Kao što sam i ranije govorio, one mogu da budu moćne kada se ispravno koriste, ali i da uzrokuju mnogo loših stvari ako se koriste neadekvatno. To bi stručni ljudi bolje objasnili nego ja, ali traćimo vreme, dolazi do depresije, nervoze… Vreme je najvažnija stvar koju imamo, a traćimo ga - rekao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Trend basket)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.