PARTIZAN GOSTUJE PRIMORSKOJ: Trinkijeri najavio interesantnu utakmicu, Veličković očekuje tešku borbu!
Novica i Trinkijeri, Foto: Starsport©

CRNO-BELI U KOPRU

PARTIZAN GOSTUJE PRIMORSKOJ: Trinkijeri najavio interesantnu utakmicu, Veličković očekuje tešku borbu!

Košarkaši Partizana putuju u Kopar, gde će igrati u subotu od 18 časova

Objavljeno:

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Primorske u ABA ligi, ali da je cilj ekipe pobeda u Kopru.

- Primorska je i prošle sezone i na početku ove pokazala koliko može da bude nezgodan protivnik, naročito na domaćem terenu. Iako smo u Zagrebu igrali sa njima nimalo laku utakmicu, očekujem da će sutrašnja biti još teža. Ipak, mi znamo naš cilj i znamo da do njega možemo doći samo uz maksimalnu borbu i čvrstu igru - rekao je Veličković.

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Starsport©

Košarkaši Partizana putuju u Kopar, gde će u subotu od 18 časova igrati protiv Primorske, utakmicu drugog kola ABA lige. Pre dve nedelje ekipe su igrale u polufinalu Superkupa, kada su crno-beli pobedli sa 91:77.

- Očekuje nas teška utakmica, protiv rivala koji nije puno menjao tim u odnosu na prošlu godinu i koji je dobro uigran. Uostalom, videli smo i nedavno, tokom Superkupa, da je to ekipa koja je itekako sposobna da igra na visokom nivou i da je potrebno da budemo na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će utakmica biti interesantna za gledaoce - rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.