Tomašević o pretnji FIBA: Nismo izbačeni, ali situacija je ozbiljna!

situacija je napeta

Tomašević o pretnji FIBA: Nismo izbačeni, ali situacija je ozbiljna!

FIBA Evropa poslala je pismo KSS-u i zemljama koje su podržale igranje u Evroligi i Evrokupu sa upozorenjem da će biti suspendovane sa kontinentalnog šampionata 2017. godine
Objavljeno:

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević demantovao je da je reprezentacija Srbije izbačena sa prvenstva Evrope i poručio da je optimista po pitanju rešavanja pretnji od strane FIBA. - Nismo izbačeni, ali smo upozoreni da povedemo računa. Imamo ozbiljnu pretnju i sazvaćemo sastanak sa ostalim Savezima u regionu, ali i klubovima kako bismo doneli odluku. Optimista sam, ali trebalo bi da se vidi ko je kriv za ovu situaciju - rekao je Tomašević Tanjugu. Srbija izbačena sa Evropskog prvenstva, FIBA traži i izbacivanje sa Olimpijskih igara! (FOTO)

FIBA Evropa poslala je pismo KSS-u i zemljama koje su podržale igranje u Evroligi i Evrokupu sa upozorenjem da će biti suspendovane sa kontinentalnog šampionata 2017. godine. - Čuli smo se sa svim federacijama iz regiona i našim klubovima. Kod nas vlada sindrom da se odmah sve zna, ali nije baš tako. Moramo da sačekamo -naveo je Tomašević i dodao da se nada da FIBA neće oduzeti Srbije organizaciju kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Riju.
Fonet
Na pitanje da li bi Partizan mogao da "žrtvuje" Evrokup kako bi Srbija izbegla suspenziju, čelnik KS Srbije bio je kratak: - Imamo odličnu saradnju sa klubovima, sve će uskoro biti poznato - zaključio je Tomašević. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.