DENVER MOŽE I BEZ JOKIĆA: Gudurić nastavlja da cepa mrežice, debitovao Bobi, Ben Simons dao prvu trojku u karijeri!
Marko Gudurić, Foto: Youtube / Printscreen

NBA, predsezona

DENVER MOŽE I BEZ JOKIĆA: Gudurić nastavlja da cepa mrežice, debitovao Bobi, Ben Simons dao prvu trojku u karijeri!

Veoma interesantno veče u predsezoni najjače lige sveta

Objavljeno:

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Portland Trejlblejzerse sa 105:94 i to bez Nikole Jokića.

Majk Meloun nije na ovom meču na teren slao Džokera. Ali zato jeste Majkla Portera Juniora, koji je zaigrao košarku prvi put posle 571 dana. Za 16 minuta provedenih na terenu zabeležio je 9 poena i 3 skoka.

Denver je odlično kontrolisao ritam utakmice sve od treće četvrtine, koju je dobio sa 26:18, te se osvetio Portlandu za eliminaciju iz polufinala Zapada u plej-ofu prošle sezone.

Najefikasniji u Denveru je bio Milsap sa 14 poena, a pratili su ga Džeremi Grent sa 13, te Monte Moris i Malik Bizli sa 12. U timu Portlanda istakao se Mario Hezonja sa 12 poena, 6 skokova i 2 asistencije. Jusuf Nurkić nije bio u sastavu.

Nagetsi naredni meč igraju 11. oktobra protiv Klipersa u 4.30 posle ponoći, dok se Trejlblejzersi istog dana sastaju sa Makabijem iz Haife.

Dalas Maveriksi su izgubili od Oklahome, debitovao je Boban Marjanović, odigrao 9 minuta uz 7 poena i 3 skoka (jedna trojka). Ekipa iz Teksasa bila je bez Luke Dončića, kod Oklahome su raspucani bili Adams, Šreder i Galinari, polako kreće život bez Rasela Vestbruka, koji je prešao u redove Hjuston Roketsa, koji su poraženi od Golden Stejta sa 129:134.

U pobedi Memfisa nad novozelandskim Brejkersima rezultatom 108:94, Marko Gudurić bio sasvim solidan, imao je samo jedan promašaj iz igre što je bilo dovoljno za 14 poena.

- Ja sam tu se se borim, da naporno treniram, van terena samo sam skroman dečko koji provodi vreme sa devojkom i prijateljima. Običan, lik koji voli da igra košarku - rekao je Gudurić koji je već zaradio mnogo pohvala pošto Memfis godinama nema šutera.

Filadelfija je dobila kineski Gvanžu, utakmica će ostati upamćena po trojci Bena Simonsa, do sada je u karijeri probao 17 puta u NBA ligi nije pogodio. Ali ovo je novost i navijači u "Vels Fargo Centru" su podivljali od sreće, završeno je inače 144:86 za Amerikance.

Majami je naneo Sparsima drugi poraz u sezoni, Batler je ubacio 10 poena, Dragić 8 za 20 minuta...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.