EH, DA POSTOJI TAJ KOŠ ZA 30 POENA: Trinkijeri u svom stilu najavio spektakl sa Tofašom u Areni!
Adrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

SVE JE SPREMNO

EH, DA POSTOJI TAJ KOŠ ZA 30 POENA: Trinkijeri u svom stilu najavio spektakl sa Tofašom u Areni!

Na pitanje šta očekuje od Grobara rekao je da "očekuje da ga iznenade"

Objavljeno: 19:15h
Aleksa Radosavljević

Košarkaši Partizana ugostiće Tofaš u okviru drugog kola Evrokupa.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri istakao je da je srećan jer će njegova ekipa napokon igrati kod kuće i da je najveća vrlina turske ekipe - iskustvo.

- Napokon smo kući! Na kratko, ali kući. Tofaš je izuzetno ikusna ekipa. Sjajno igraju, iskusniji od nas i sigurno imaćemo veliku želju i strast i to moramo da iskoristimo. Utakmica traje 40 minuta i ako odigramo "na pamet" nećemo imati problema, a ako energiju potrošimo na emocije... Ne postoji šut za 30 poena i ne može utakmica da bude gotova za dva minuta. Biće velika borba za svaku loptu. Oni su dali su preko 120 poena na poslednjoj utakmici. Mi smo se do sada uvek borili i moramo da budemo bolji. Ovo što smo do sada prikazali, neće biti dovoljno sutra - rekao je Italijan

Dotakao se i ovosezonskog debija pred Grobarima, iako je Partizan imao veliku podršku i na gostovanjima.

- Imali smo podršku, ali sa moje strane nema nervoze. Sve sam to već prošao! Moram malo da smirim i ekipz, upotrebim prave reči i pripremim igrače. Rekao sam mojim igračima naš cilj je da se borimo da napravimo situaciju da možemo da dobijemo svaku utakmicu. Ja nisam zadovoljan kada dobijemo loš meč, ali sutra me to ne zanima. Grobari će shvatiti. Važno je vezati ovaj trijumf sa pobedom nad Venecijom bila bi to velika stvar - kaže Trinkijeri.

Na pitanje šta očekuje od Grobara rekao je da "očekuje da ga iznenade".

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.