BOBAN JE STRAŠAN IGRAČ! PORZINGIS SE OSEĆA BESPOMOĆNO PORED NJEGA! Trener i saigrači hvale Marjanovića na sva usta!
Boban Marjanović je ovog leta došao u Dalas, Foto: Profimedia

ostavio je utisak

BOBAN JE STRAŠAN IGRAČ! PORZINGIS SE OSEĆA BESPOMOĆNO PORED NJEGA! Trener i saigrači hvale Marjanovića na sva usta!

Maveriksi su tim koji u ekipi ima dvojicu igrača visokih 222 centimetara

Objavljeno:

Brzo je uspeo da ostavi utisak u novom klubu Boban Marjanović i već je impresionirao trenera Rika Karlajla i jednu od zvezdi tima Kristapsa Porzingisa.

Srpski košarkaš je stigao ovog leta u Dalas i tokom predsezone odlično radi, pa je trener Karlajl izuzetno pohvalno govorio o njemu.

- On je strašan košarkaš. Ima odličan osećaj za igru, prava je sila u reketu. Biće jako oružje. Ne mogu da prognoziram koliko će minuta imati i kakva će rotacija biti, ali sam siguran da će biti utakmica na kojima će imati značajnu ulogu - rekao je Karlajl.

Maveriksi su sada tim koji u ekipi ima dvojicu gorostasa koji su među najvišim igračima u NBA, pošto su i Kristaps Porzingis i Marjanović visoki 222 centimetara.

- Neosporno je sjajna osoba, to svako zna. Ali na terenu je zaista ogroman. Mi smo slične težine, ali se osećam kao da je tri puta veći od mene. Čak se i ja osećam bespomoćno u duelu sa njim - rekao je Porzingis.

Marjanović je prošle sezone bio na 49. mestu po prosečno postignutim poenima po minutu. Sam Bobi se ne opterećuje mnogo minutažom.

- Šta god da trener bude tražio od mene, davaću 100%. Mislim da treba svi da uživamo u košarci. Radujem se kao da će mi biti prvi put - rekao je Bobi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.