NE KAJE SE: Teodosić priznao zašto nije uspeo u NBA, pa poručio koje igrače smatra najboljima! Obojica su Srbi!
Miloš Teodosić smatra da je previše kasno otišao u NBA, Foto: AP

Malo i o idolima

NE KAJE SE: Teodosić priznao zašto nije uspeo u NBA, pa poručio koje igrače smatra najboljima! Obojica su Srbi!

Naš plejmejker se dotakao i ove teme iz svoje karijere

Objavljeno:

Miloš Teodosić je u NBA otišao sa oreolom najboljeg i najkreativnijeg igrača Evrope, prešao je u Kliperse, ali tamo nije uspeo da se snađe i prilagodi, tako da se posle kratke epizode vratio u Evropu i potpisao za Virtus.

Nije imao srpski plejmejker ni sreće sa povredama koje su ga pratile sve vreme, pa je publika u Americi ostala uskraćena za neke njegove bravurozne i majstorske poteze na koje nas je navikao.

O tome zašto nije uspeo u najjačoj ligi na svetu, kapiten reprezentacije Srbije ima svoje viđenje i izneo ga je u emisiji "Teme do Arene" na televiziji "Arena sport".

- Mislim da sam otišao kasno sa 30 godina pa mi nije odgovarao način na koji rade. Da sam otišao sa 24, 25 godina, u periodu kada je otišao Bogdan, mislim da bih napravio dosta više. Ali ne kajem se što sam otišao i probao i uverio se da je NBA najbolja liga na svetu sa najboljim igračima - rekao je Teodosić.

On je u emisiji još otkrio da je ranije dok je bio mlađi imao idole kao što su Dejan Bodiroga, Saša Danilović i Kobi Brajant, dok su mu kako kaže danas omiljeni i smatra ih najboljima Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić.

Pričao je on još o dolasku u Zvezdu i neuspehu srpske reprezentacije na Svetskom prvenstvu što možete pročitati na linkovima ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.