PARTIZANE, TOFAŠ OZBILJNO GAZI SVE PRED SOBOM: Dobili 43 razlike, ubacili 123 poena, a Vilijams razbija!
Tošaf je bio više nego ubedljiv u turskom prvenstvu, Foto: Printscreen/Twitter

Pred meč u Evrokupu

PARTIZANE, TOFAŠ OZBILJNO GAZI SVE PRED SOBOM: Dobili 43 razlike, ubacili 123 poena, a Vilijams razbija!

Turski klub se nalazi sa crno-belima u grupi u Evrokupu

Objavljeno:

Košarkaši Tofaša pobedili su Istanbul Teknika rezultatom 123:80 u utakmici drugog kola turskog košarkaškog šampionata i tako poslali jasnu poruku Partizanu kome gostuju u okviru 2. kola Evrokupa.

Novajlija u turskoj prvoj ligi, ekipa ITU–a ubedljivo je poražena na gostovanju Tofašu, a ko je "gazda" na terenu se videlo već posle uvodnih 10 minuta.

Naime na samom početku utakmice u Tofaš Areni u Bursi je nestalo struje pa je utakmica morala da bude na kratko prekinuta.

Tofaš je dominirao tokom čitavog susreta, imali su velikih 15 poena prednosti već posle uvodnih 10 minuta, a na poluvremenu je rezultat glasio 62:31. Do kraja utakmice je posao rutinski odrađen i Tofaš bez većih problema upisuje pobedu rezultatom 123:80.

Najbolji u pobedi domaćeg sastava bio je Devin Vilijams sa 32 poena, a dvocifreni su bili još i Muhsin Jašar sa 14, Di Džej Vajt i Berkan Durmaz sa po 13 i Bariš Emiš sa 11 poena, dok Sami Mehija nije igrao zbog povrede i mogao bi da propusti utakmicu u Beogradu protiv Partizana.

U ekipi ITU najviše se istakao Arči Gudvin sa 18 poena, a pratili su ga Dvajt Kolbaj i nekadašnji centar Partizana, Derel Vilijams sa po 13 poena.

Tofaš igra sledeći meč protiv Partizana u Evrokupu, a crno-beli dočekuju turski tim u utorak od 20 časova u beogradskoj Areni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.