AKO JE OVO PREDSEZONA, ŠTA ĆE TEK BITI KAD POČNE NBA: Ludačka utakmica Sakramenta i Indijane, Bogdan i Beli solidni
Bogdan Bogdanović u duelu sa igračima Pejsersa, Foto: AP

VRHUNSKI MEČ

AKO JE OVO PREDSEZONA, ŠTA ĆE TEK BITI KAD POČNE NBA: Ludačka utakmica Sakramenta i Indijane, Bogdan i Beli solidni

Interesantno, sudija je tokom ovog meča čak šest puta svirao korake igračima Pejsersa, što se gotovo nikada ne događa u duelima NBA ekipa

Objavljeno:

Delovalo je kao da su Sakramento Kingsi odlično počeli predsezonu NBA lige, imali su čak i 21 poen prednosti nad Indijana Pejsersima, ali su na kraju poraženi sa 132:131 u indijskom Mumbaju posle produžetka (118:118 u regularnom toku).

Ovaj meč odigran je kao deo turneje India NBA games, a po prikazanom, moglo se videti da tim Kingsa i dalje nije sazreo u odnosu na prošlu godinu, pa će, ukoliko želi da napadne plej-of, ili nešto više od toga, morati da poradi na "zatvaranju" već dobijenih mečeva.

Iako su u prvom poluvremenu imali čak i 21 poen prednosti, na kraju je Herison Barns magičnim trojkama mogao da privede stvari kraju, jer se Indijana na dva minuta pre kraja primakla čak i na -4, a tokom treće četvrtine je imala i svega jedan posed zaostatka. Još za Pejserse nije igrao povređeni Viktor Oladipo, a pitanje je da li bi tim za koji nastupaju Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović uopšte uspeo da dođe i do produžetka da je njega bilo.

Kad smo već kod njih, srpski košarkaši bili su sasvim solidni u porazu svog tima, pošto su obojica postigla po 14 poena, a pamtiće se i jedna Bogdanovićeva "teovska" asistencija. Ukupno ih je upisao sedam.

U pobedničkom sastavu, Ti Džej Voren je postigao 30 poena, Džeremi Lemb je dao 20, dok su dvocifreni bili Domantas Sabonis sa 21 (uz pet puta svirane korake), Malkolm Brogdon sa 15 i Majls Tarner sa 11.

Najefikasniji u timu Kingsa bili su Badi Hild sa 25 poena i Herison Barns sa 21, dok su dvocifreni pored Srba bili i Dearon Foks, kao i Ričon Holms koji su dali 15, odnosno 10 poena. Deset je dodao i Marvin Begli III.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.