AMERIKANCI ISKOPALI ZBOG ČEGA JE JOKIĆEV BRAT DAVIO DEVOJKU: Kad mu je to rekla, pobesneo je i napao je!
Strahinja Jokić je uhapšen zbog fizičkog napada na svoju devojku, Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

Otkriveno

AMERIKANCI ISKOPALI ZBOG ČEGA JE JOKIĆEV BRAT DAVIO DEVOJKU: Kad mu je to rekla, pobesneo je i napao je!

Ne smiruje se američka štampa u vezi sa hapšenjem brata najboljeg srpskog košarkaša

Objavljeno:

Skandal koji je napravio stariji brat Nikole Jokića, Strahinja Jokić, ne prestaje da zaokuplja pažnju američkih, kao i srpskih medija.

Najstariji brat najboljeg NBA centra uhapšen je pre nekoliko dana zbog fizičkog napada na svoju devojku koja ga je optužila da ju je tukao i davio.

Strahinja Jokić je priveden, a potom pušten iz pritvora, a ono što američki mediji sada pokušavaju da saznaju, jeste šta je razlog njegovog nasilnog ponašanja prema ženskoj osobi, odnosno, šta je bio uzrok za njegov napad.

Strahinja Jokić je pušten nakon hapšenja na slobodu
Strahinja Jokić je pušten nakon hapšenja na slobodufoto: Denver District Attorney’s Office

Branislav Jokić, otac braće Jokić, se odmah bio oglasio navevši da je reč samo o bračnoj raspravi, ali "Njujork Post" je sada objavio svoje informacije da je razlog za njegov fizički nasrtaj razgovor o bivšim momcima devojke, odnosno, o njenoj ljubavnoj prošlosti.

Kako se navodi, Strahinja Jokić je sedeo sa svojom devojkom i zapodenuo je razgovor o tome s kojim i verovatno sa koliko je muškaraca bila pre njega, što ona isprva nije želela da mu kaže, ali kada je posle njegovog ubeđivanja ipak rekla, njemu se dobijeni odgovor nije svideo i počeo je da je davi.

- Strahinja i njegova devojka sedeli su na terasi i pili kada je došlo do rasprave. On je vikao na nju i zahtevao je da mu kaže sa kim je sve bila pre njega, što devojka nije želela. Na kraju mu je ipak rekla, a njemu se taj odgovor nije dopao. Zbog toga je nasrnuo na nju i počeo je da je davi. Ona je pokušala da pozove pomoć telefonom, ali joj Strahinja to nije dozvolio. U jednom trenutku uspela je da pobegne od napasnika u sobu i preko računara pošalje poruku prijatelju, koji je pozvao policiju - prenosi "Njujork post".

Strahinja Jokić je napao devojku zbog bivših momaka
Strahinja Jokić je napao devojku zbog bivših momakafoto: Starsport©

Zbog ovog napada, ukoliko bude bio proglašen krivim, najstariji od braće Jokić mogao bi čak da završi i u zatvoru, pošto je za ovo delo zaprećena kazna od 5 do 16 godina robije.

Strahinja je još ranije zbog svog ponašanja na utakmicama Denvera, ali i "opasnog" imidža, stekao u američkim medijima reputaciju žestokog i problematičnog momka sa kratkim fitiljem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.