PRVA JOKIĆEVA IZJAVA POSLE HAPŠENJA BRATA: Izašao pred novinare posle skandala o kome svi bruje!
Nikola Jokić je odgovarao na pitanja medija u trening kampu, Foto: Printscreen/Youtube/DNVR

Interesantno ponašanje

PRVA JOKIĆEVA IZJAVA POSLE HAPŠENJA BRATA: Izašao pred novinare posle skandala o kome svi bruje!

Reklo bi se da porodični problemi nisu uticali na njega

Objavljeno:

Srbiju, Ameriku, ali i čitav svet je brujao u sredu o hapšenju brata Nikole Jokića, Strahinje zbog fizičkog napada na jednu ženu u Denveru.

Stariji brat srpskog reprezentativca je priveden i potom pušten iz pritvora zbog optužbi da je svoju devojku tukao i davio, a sada se suočava sa ozbiljnom zatvorskom kaznom.

Međutim, izgleda da problemi u porodici nisu preterano uticali na Nikolu Jokića, ako je suditi po njegovom ponašanju tokom davanja izjave američkim novinarima na trening kampu Nagetsa.

Nikola Jokić sa braćom, Stefanom (levo) i Strahinjom (desno), svojom devojkom
Nikola Jokić sa braćom, Stefanom (levo) i Strahinjom (desno), svojom devojkomfoto: AP

Srpski košarkaš je bio vrlo raspoložen, šalio se na račun saigrača, malo se i blesavio i sasvim mirno odgovarao na pitanja. Doduše, niko od prisutnih mu nije postavio pitanje u vezi sa događajima u kojima je osumnjičen njegov stariji brat.

Posle uspešne prošle sezone da li se trening kamp razlikuje ove godine?

- Za mene nije, već sam video ovo. Sećam se moje prve godine, koliko sam bio nervozan, radio sam svaku vežbu dajući 100 odsto sebe. Ali sada je sve sporije za mene: Sviđa mi se kako izgleda sada.

Kakva je tvoja veza sa Huančom Ernangomezom?

- On mi je kao brat. Zajedno smo došli ovde. To je verovatno neka evropska konekcija. Igrali smo na neki drugi način u Evropi.

Nikola Jokić i Huančo Ernangomez
Nikola Jokić i Huančo Ernangomezfoto: AP

Vlatko Čančar je stigao ovog leta u Denver i rekao je da mu mnogo pomaže što si ti već tu i što možete za početak da pričate na istom jeziku, šta možeš da nam kažeš o njemu.

- On nije dobar u FIFA. Dobar je, ali ne toliko. Ko god da dođe ovde, bez obzira što smo protivnici, kao sa Marjanovićem, Bogdanovićem, Bjelicom, ja pokušavam da im pomognem da ovo prihvate kao svoju kuću. Mislim da je lepo to uraditi za nekoga, kao što je i meni lepo. Uvek je lepo imati nekoga ko govori tvoj jezik, nekoga sa kime možeš da podeliš svoja osećanja, iskustva...

Jokić je takođe govorio i o drugim novajlijama u timu Denvera, ali i delovima igre u kojima očekuje napreda u narednoj sezoni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.