HIT PRIČA HUANČA ERNANGOMEZA: Krenuo sam da smirujem Jokića, a onda sam shvatio da nismo ista ekipa!
Huančo Ernangomez smiruje Jokića u dresu Denvera, Foto: Profimedia

VRHUNSKI!

HIT PRIČA HUANČA ERNANGOMEZA: Krenuo sam da smirujem Jokića, a onda sam shvatio da nismo ista ekipa!

- Rekao sam mu "Džoker, ne, nemoj molim te" - seća se španski reprezentativac i Nikolin saigrač iz Denvera

Objavljeno:

Kao što svi već znate, Španija je pobedom nad Argentinom u finalu Svetskog prvenstva došla do titule planetarnog prvaka, a na putu do tamo, u poslednjoj utakmici grupne faze je slavila nad Srbijom, nanevši joj prvi poraz na turniru, ali možda i ključan.

Tada su nekoliko puta duele vodili Huančo Ernangomez i Nikola Jokić, koji u Denveru igraju zajedno i veliki su prijatelji, ali sve to pada u vodu kada se na terenu nađu jedan naspram drugog.

Tačnije, za Ernangomeza prvobitno nije palo, jer je u momentu kada je Džoker dobio isključenje zbog verbalnog napada na sudije usled nedosuđenog faula Marka Gasola nad njim, mlađi od braće Ernangomez umalo stao na njegovu stranu.

- Igrali smo za prvo mesto za prvo mesto u našoj grupi. Igrali smo protiv Srbije. U trećoj četvrtini smo udvojili Džokera. Poludeo je jer je izgubio loptu ili je bio faul u napadu, ne mogu da se setim... I krenuo je na sudiju, a ja sam pokušao da ga zaustavim. Rekao sam "Džoker ne, ne nemoj molim te...", a onda sam shvatio da smo u različitim timovima. I rekao sam "Okej Džoker slobodno nastavi..." i izbačen ja sa utakmice! - istakao je Huanćo Hernangomez o utakmici Španije i Srbije u kojoj je igrao protiv velikog prijatelja Nikole Jokića, koji je tom prilikom zaradio isključenje, koje je naš nacionalni tim mnogo koštalo.

Hit priča, priznaćete...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.