NE BISTE ŽELELI DA SE ZAKAČITE SA NJIM: Ko je u stvari Jokićev uhapšeni brat Strahinja?
Jokićeva braća, Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

AMERI REKLI SVOJE

NE BISTE ŽELELI DA SE ZAKAČITE SA NJIM: Ko je u stvari Jokićev uhapšeni brat Strahinja?

Mediji iz SAD bave se temom starijeg brata najboljeg NBA centra koji je završio iza rešetaka

Objavljeno: 12:34h

Iz SAD je stigla vest da je brat Nikole Jokića Strahinja uhapšen u Denveru i to zbog jer je navodno davio i napao ženu o čemu smo vam već pisali.

Nikola ima dva brata, Strahinju i Nemanju, i njihova pojava na utakmicama Denvera izazvala je veliku pažnju. Strahinja (37) je najstariji, a u nekoliko navrata imao je burne reakcije na odluke sudija na utakmici.

Strahinja Jokić
Strahinja Jokić foto: Denver District Attorney’s Office

Vređao je sudiju Tonija Bradersa, a zbog ponašanja prema Nikoli ušao je u klinč i sa tada igračima Vašingtona Bobijem Portisom i Džordanom Mekreom.

Amerikanci su braću Jokić označili kao momke sa kojima se ne treba kačiti. I jedan i drugi vole MMA, a vlasnik kluba u kojem su trenirali je istakao da dolaze i pet puta nedeljno.

- Oni su pogrešni momci sa kojima biste želeli da se zakačite - poručio je 2017. godine tadašnji igrač Denvera Danilo Galinari.

Nikola nikada nije krio da su mu braća velika podrška i da mu mnogo znači što su u SAD sa njima. Sada su u centru pažnje zbog nečeg sasvim drugog a ostaje da se vidi šta će biti sa Strahinjom i kakva ga kazna očekuje ako se dokaže krivica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.