BOMBA UMALO RAZNELA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE I PARTIZANA: Potresna ispovest Stefana Jankovića, traume ga još progone!
Stefan Janković u dresu KK Partizana, Foto: Starsport©

potresna ispovest

BOMBA UMALO RAZNELA BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE I PARTIZANA: Potresna ispovest Stefana Jankovića, traume ga još progone!

Teška ispovest za grčki portal

Objavljeno: 18:51h

Stefan Janković je ovog leta preša na pozajmicu iz Partizana u atinski AEK, a u razgovoru za tamošnji "Sporttime.gr" pričao je o svom teško detinjstvu i otkrio neke stvari koje verovatno niste znali.

Naime, kada je bio veoma mali, bomba mu je pala pored kuće!

- Bila je to 1995. godina. Imao sam dve godine kada je bomba pala na kuću mojih komšija. Nisam ništa jeo osim supe, čak nisam ni progovarao. Bio sam uplašen. To je moje sećanje na rat i ne pamtim mnogo toga. Malo posle toga sa porodicom sam otišao u Kanadu - priča Janković i nastavlja:

Stefan Janković
Stefan Janković foto: Starsport©

- Pitao sam roditelje šta se dešavalo u ratu, šta su videli, kako su živeli?! Otac mi je bio u ratu, a majka me je nosila u stomaku 1993. godine. Sama kod kuće... U to vreme u Jugoslaviji je bio embargo. Nisam imao ni pelene. Sa ocem nikada nisam pričao dublje na ovu temu, ali znam - bilo je to vreme koje svi žele da zaborave, ali ne mogu. Konstantno smo putovali: Beograd, Sarajevo... A rat oko nas! Situacija je bila tragična. Bez novca, bez osnovnih namirnica. Majka mi je rekla kako je moj ujak u tajnosti odlazio u Bugarsku i donosio pelene. Moj rođak je ostao bez tate, ali ja sam imao sreće, pa je moj preživeo - ispovedio se Janković.

Bez osvrtanja, otišao je u Kanadu i SAD, da bi na kraju zatvorio krug povratkom u Beograd.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.