TRINKIJERI OBJASNIO ZAŠTO JE BOLJE IMATI TEŠKU GRUPU: Moramo da se borimo i kod kuće i na strani!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

POČINJE

TRINKIJERI OBJASNIO ZAŠTO JE BOLJE IMATI TEŠKU GRUPU: Moramo da se borimo i kod kuće i na strani!

Crno-beli kreću iz Venecije svoj pohod u Evrokupu

Objavljeno:

Košarkaši Partizana sjajno su započeli sezonu osvajanjem ABA Superkupa, a u utorak gostovanjem Veneciji otvaraju takmičenje u Evrokupu.

- Imamo jako tešku grupu, možda najtežu, što znači da će svaka utakmica biti važna. Ipak, bolje je imati tešku grupu kada četiri ekipe idu u drugu rundu, nego kada idu samo dve. Moramo ići korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne razmišljati previše, nego igrati črvsto kod kuće i na strani i boriti se. Imamo dosta novih igrača, dosta njih nikada nisu igrali Evrokup. Venecija ima jako dug roster, prvaci su Italije, iskusni, skupa su pet godina i biće zanimljivo - rekao je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

Plejmejker Ognjen Jaramaz, jedan od junaka trijumfa u Zagrebu, spada u grupu igrača koji će debitovati u ovom takmičenju.

- Pre svega mislim da imamo jaku grupu i da će konkurencija biti dobra. Uzimajući u obzir da ja prvi put igram u ovom takmičenju, ne mogu da definišem svoja očekivanja dok utakmice ne krenu. U svakom slučaju mislim da imamo kapacitet i potencijal da odigramo veoma dobro. Prvi protivnik je Venecija, šampion Italije i mislim da će biti veoma neizvesno, ali da možemo do pobede - rekao je Jaramaz.

Ognjen Jaramaz
Ognjen Jaramaz foto: Cibona/Željko Baksaj

Utakmica između Venecije i Partizana igra se u utorak od 20 sati. U preostalim mečevima B grupe sastaju se Lijetuvos Ritas - Lokomotiva Kubanj i Tofaš - Limož.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijerifoto: Starsport©

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.