TRINKIJERI POBESNEO I POSLAO IGRAČA U SVLAČIONICU: Sramotna četvrta četvrtina - ovo mu je bila poruka!
Foto: Starsport©

ljut je

TRINKIJERI POBESNEO I POSLAO IGRAČA U SVLAČIONICU: Sramotna četvrta četvrtina - ovo mu je bila poruka!

Ja sam na njih ljut, on je tu najmanje kriv - rekao je Italijan

Objavljeno: 08:40h

Partizan je deklasirao Megu u četvrtfinalu Superkupa u Zagrebu sa 86:73 (18:21, 28:12, 25:16, 15:24), a trener Andrea Trinkijeri je opet bio ljut.

Upitan koliko je zadovoljan igrom svog tima, Trinkijeri je rekao:

- Mi smo igrali kao dizel na početku. Bili smo spori, teški, Mega nam je dobro parirala, igrala dobru odbranu posebno u prvoj četvrtini, a onda smo mi u srugoj i trećoj igrali nešto brže, bolje. Napravili smo dobru prednost i onda smo bili... Sramotna je bila poslednja četvrtina, nismo poštovali naš rad i bilo je baš loše. Na tome moramo raditi jer smo svaki dan u rudniku da budemo bolji i izgledamo kao ekipa. Sada je gotovo, čekamo rivala u polufinalu. Sve najbolje želim Dekiju i Megi, oni su simpatična, mlada ekipa koja se bori i igra sa idejama, a ja to uvek cenim. Biće uvek teško sa njima igrati.

Na pitanje zašto je mladog Miletića poslao u svlačionicu, Italijan je objasnio:

- Ako neko misli da smo mi lošu četvrtinu odigrali zbog Miletića, to je najveća greška. Igrači koji su iskusniji od njega su ga stavili u takvu situaciju i ja sam ljut na njih. Ali jedan dečko koji igra godinu i po dana i ima fantastično telo, ne sme odustati. A on je odustao! To što je poslat u svlačionicu mu je poruka. Ekipa je trebalo da mu pomogne. Ja sam na njih ljut, on je tu najmanje kriv.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.