NIJE TOLIKO VAŽNO, ALI DOBRO JE DA SE OSVOJI: Trinkijeri i Tomić pred početak Superkupa ABA lige!
Andrea Trinkijeri i Milan Tomić, Foto: Starsport©

SUPERKUP ABA LIGE

NIJE TOLIKO VAŽNO, ALI DOBRO JE DA SE OSVOJI: Trinkijeri i Tomić pred početak Superkupa ABA lige!

Domaćin je glavni grad Hrvatske Zagreb, a sve utakmice biće igrane u KC "Dražen Petrović"

Objavljeno:

Superkup ABA lige počinje u četvrtak duelom Partizana i Mega Bemaksa.

Meč je na programu u 17 časova, domaćin je glavni grad Hrvatske Zagreb, a sve utakmice biće igrane u KC "Dražen Petrović".

- Najzad su pripreme gotove. Uvek su preduge, za igrače, za trenere. Imamo dosta novih lica, borićemo se sa jednom ekipom koja je u fantastičnoj formi, krenuli su jako rano, kako oni znaju, sa pripremama. Ovo je prvi trofej sezone, ali još je septembar, još ekipe traže hemiju, ravnotežu i hijerarhiju na terenu. Ne vidim bolju situaciju da se sledeće nedelje krene sa kupovima i ABA ligom. Konkurencija je vrhunska, ove godine je ABA liga izuzetno jaka i biće zanimljivo - rekao je Andrea Trinkijeri, trener Partizana.

Posle meča beogradskih timova, uslediće duel branioca trofeja Crvene zvezde i Primorske iz Kopra.

- Osvojili smo prošle godine Superkup u Laktašima, kada smo dolazili prošle godine svi su pričali: ‘Nije toliko važno, ali dobro da se osvoji’. Hajde neka bude isto i ove godine. Nismo na 100 odsto, a očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala kvalitet i u ovom pripremnom periodu što se vidi i po rezultatima, nisu izgubili nijednu utakmicu - izjavio je Milan Tomić, strateg Crvene zvezde.

U petak u 17 časova na programu su utakmice Cedevita OlimpijaFMP i Budućnosti i Cibone. Polufinala su zakazana za subotu, a finale je na programu u nedelju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.