OVO SU DELIJE ČEKALE: Crvena zvezda objavila vesti koje se tiču sezonskih ulaznica za Evroligu!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Espreso.co.rs

LEPE VESTI

OVO SU DELIJE ČEKALE: Crvena zvezda objavila vesti koje se tiču sezonskih ulaznica za Evroligu!

Prodaja sezonskih karata obavljaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu,

Objavljeno:

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da zbog velikog interesovanja nastavlja prodaju sezonskih ulaznica u narednom periodu do zvaničnog početka sezone. Zbog velikog interesovanja prvi kontigent štampanih sezonskih ulaznica rasprodat je u rekordnom roku, a prodaja najjeftinijih ulaznica poput paketa Nivo 400 u "Areni" imala je izvanredan odziv. Iz tog razloga klub je odlučio da produži prodaju sezonskih ulaznica koja će trajati do prvih ovosezonskih utakmica Crvene zvezde u Beogradu. Takođe klub je pustio u prodaju i pakete za SKY Box u "Areni".

Prodaja sezonskih karata obavljaće se u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, a Evroliga paketi, uključujući i vrlo popularan paket Nivo 400 Arena i dalje će biti dostupni za online kupovinu i u Ušću.

- KK Crvena zvezda se zahvaljuje svima koji su nam ukazali poverenje i kupili sezonsku ulaznicu i istoovremeno poziva sve koji to nisu učinili a žele da kupe da to učine u narednom periodu, jer time direktno pomažu funkcionisanje i rad kluba - navedeno je u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.