ČUDAN OSEĆAJ ZA MILANA TOMIĆA: Ono što nosiš u srcu, to ostaje, to se ne menja!
Milan Tomić, Foto: Beta/Branislav Božić

posle meča sa olimpijakosom

ČUDAN OSEĆAJ ZA MILANA TOMIĆA: Ono što nosiš u srcu, to ostaje, to se ne menja!

Tomić je ostavio dubok trag u klubu iz Pireja

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde odradili su perfektan pripremni period, pošto su zabeležili pet pobeda na isto toliko mečeva i u sjajnoj formi dočekuju početak sezone.

Utakmica u dvorani Mira i prijateljstva protiv Olimpiijakosa, koju je Zvezda dobila posle dramatične završnice, imala je poseban značaj za stratega beogradskih crveno-belih Milana Tomića.

- Da budem iskren osećam se čudno. Proveo sam dugi niz godina u Olimpijakosu, više se i ne sećam koliko dugo. Ali morate da odvojite ljubav od posla. Kada izađeš na teren moraš da zaboraviš na osećanja. Mi smo profesionalci i moramo da radimo svoj posao. Ali ono što nosiš u srcu, to ostaje, to se ne menja - rekao je Tomić, a prenosi „Sportski žurnal”.

Srpskog šampiona očekuje borba za prvi trofej u sezoni, a za sredu ujutru je planiran put za Zagreb gde će Zvezda u četvrtfinalu Superkupa ABA lige igrati protiv Primorske.

- Izvukli smo pozitivne zaključke iz svih utakmica, ali moramo još dosta da radimo. Pred nama je teška sezona sa skoro 90 utakmica. Zato i imamo sastav od 15 igrača kako bismo rotirali i adekvatno izneli sve ono što je pred nama - istakao je Tomić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.