BIĆEMO AUTSAJDERI U EVROLIGI: Perperoglu prihvata tu ulogu, ali potencira Delije i domaći teren!
Stratos Perperoglu, Foto: Starsport©

spreman

BIĆEMO AUTSAJDERI U EVROLIGI: Perperoglu prihvata tu ulogu, ali potencira Delije i domaći teren!

On smatra da Zvezda takmičenje u Evroligi počinje kao autsajder

Objavljeno:

Crvena zvezda je u petak, drugom pobedom protiv Olimpijakosa, završila gostovanje u Atini i ušla u završnu fazu priprema za novu sezonu.

Tokom boravka u glavnom gradu Grčke, Stratos Perperoglu je za tamošnje medije govorio o svojim očekivanjima od sezone u kojoj se crveno-beli vraćaju u Evroligu.

Iskusni krilni igrač je grčkim medijima rekao da mu prija život u Beogradu.

– Crvena zvezda je napredovala i u košarkaškom i u organizacionom smislu. Beograd je lep grad, a srpski mentalitet je veoma sličan grčkom, lepo mi je u Beogradu, rekao je Perperoglu.

On smatra da Zvezda takmičenje u Evroligi počinje kao autsajder.

– Imamo mnogo novih igrača kojima je potrebno vreme da upoznaju naš sistem. Tim je kombinacija iskusnih i mladih, talentnovanih igrača i biće nam potrebno malo vremena, još uvek smo na početku. Bićemo autsajderi na većini utakmica Evrolige, ali to ne znači da prihvatamo sporednu ulogu. Imamo jak domaći teren i voleli bi da budemo konkurentni protiv svakog protivnika pred našim navijačima, rekao je Perperoglu.

Crvena zvezda prvu utakmicu u Evroligi igra 3. oktobra, protiv Panatinaikosa u Atini, a pre toga je očekuje učešće na ABA Superkupu u Zagrebu od 26. do 29. septembra. Crveno-beli se u četvrtfinalu sastaju sa Primorskom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.