IZ PARTIZANA U ŽELEZNIK: Marko Pecarski je novi igrač FMP-a!
Marko Pecarski, Foto: News1/Dado Đilas

zvanično

IZ PARTIZANA U ŽELEZNIK: Marko Pecarski je novi igrač FMP-a!

Neočekivani transfer

Objavljeno:

Marko Pecarski je novi košarkaš FMP-a.

U slučaju da on ikada potpiše ugovor sa nekim timom iz NBA lige klub će prihodovati 150.000 dolara na ime obeštećenja - navodi se u saopštenju Partizana.

Večeras je Partizan potvrdio rastanak sa 19-godišnjim centrom Markom Pecarskim i obelodanio uslove postignutog sporazuma sa talentovanim košarkašem, a onda je usledila još ''bombastičnija'' vest - FMP je zvanično potvrdio da je Pecarski od danas njihov igrač!

'Supertalentovani krilni centar potpisao je sa klubom trogodišnji ugovor i u KK FMP će ostati do jula 2022.godine.

Dolazak Marka Pecarskog u redove FMP-a, još jedno je veliko priznanje za klub koji je tokom prošlosti iznedrio, razvio i promovisao veliki broj svetski priznatih igrača.

U KK FMP Marko Pecarski će imati sve uslove da dalje razvija svoj veliki talenat i napravi veliki korak u svojoj karijeri'', navodi se, između ostalog, u saopštenju FMP-a i na kraju dodaje:

''KK FMP izražava veliko zadovoljstvo što je još jednom pokazao u praksi da je klub u kome mladi i talentovani igrači vide svoju veliku šansu da se košarkaški razviju, napreduju i naprave značajan iskorak u svojim karijerama.

Dobro došao Marko!''

Kao što vidite, o finansijskim detaljima nema reči u saopštenju, pretpostavlja se da je Partizan dobio određenu sumu novca na ime obeštećenja, ali se na tu temu tek očekuje više konkretnijih informacija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.