EVROKUP OBJAVIO: Teodosić najbolje pojačanje! Partizanov stranac na četvrtom mestu Top 10 liste!
Miloš Teodosić je najbolje pojačanje Evrokupa, Foto: Starsport©

Odabrali

EVROKUP OBJAVIO: Teodosić najbolje pojačanje! Partizanov stranac na četvrtom mestu Top 10 liste!

U ovom takmičenju će učestvovati 24 tima, a na sajtu Eurokupa su odabrana ona najbolja pojačanja

Objavljeno:

Nova sezona Evrokupa se bliži svom početku, a na zvaničnom sajtu takmičenja se pojavio tekst o najboljim pojačanjima koja su klubovi koji se takmiče doveli ovog leta.

A na toj listi je na prvom mestu Miloš Teodosić koji je posle kratke i neuspešne epizode u NBA i polusezonske pauze od košarke potpisao za Virtus iz Bolonje.

- Posle dve godine Teodosić se vraća u evropsku košarku kako bi pokazao da je jedan od najboljih plejmejkera na svetu. Nema bolje dodavača! Poznat je po tome što je uvek pronalazio asistencije koje niko drugi ne bi mogao. Bivši MVP Evrolige, Teodosić je više nego izuzetan dodavač. Ima neograničen šut, može da šutira iz svih pozicija. Teodosić poseduje briljantan košarkaški IQ, ali i iskustvo da bude pouzdan lider tima. Ako Teo pronađe svoj najbolji nivo ponovo, Virtus će biti tim koji će biti jako teško pobediti - navodi se na sajtu Evrokupa u segmentu o Teodosiću.

Interesantno je da je među top 5 najboljih pojačanja klubova ove sezone i jedan igrač koji je stigao u Partizan, a u pitanju je Artsjom Parahovski. Belorus je sa zavidnom reputacijom i klubovima iza sebe svakako jedno od najzvučnijih imena koje će učestvovati u takmičenju.

Artsiom Parahovski je najveće pojačanje Partizana
Artsiom Parahovski je najveće pojačanje Partizanafoto: Starsport©

- Srpski gigant potpisao interesantne igrače na svih pet mesta u timu, ali Parahovski odskače zbog njegove sjajne sezone 2018/2019 u Evrokupu u dresu Ritasa. Parahovski je takav tip igrača da se uvek drži onoga što radi najbolje - daje poene iz reketa, skače dobro i u napadu i u odbrani i dobro blokira protivničke igrače. Elitni visoki igrač na ovom nivou. Parahovski je inače sprečio Partizan da dođe do plej-ofa prošle sezone, a sada se nada da će sa novim timom stići što je dalje moguće - piše u segmentu teksta o Parahovskom.

TOP 10 NAJBOLJIH POJAČANJA U EVROKUPU:

1. Miloš Teodosić (Virtus) 2. Aleks Tajus (Uniks) 3. Klemen Prepelič (Huventud) 4. Artsjom Parahovski (Partizan) 5. Mantas Kalnietis (Lokomotiva Kuban) 6. Frank Elegar (Unikaha) 7. Klevin Hana (Andora) 8. Met Lodžeski (Bursa) 9. Skot Bamfort (Budućnost) 10. Kim Tili (Monako)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.