ZVEZDA BEZ KAPITENA: Branko Lazić van tima!
Foto: Starsport©

pripreme

ZVEZDA BEZ KAPITENA: Branko Lazić van tima!

Beogradske crveno-bele u utorak očekuje utakmica zatvorenog tipa sa Olimpijakosom

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Atinu, gde će odigrati poslednja tri pripremna meča pred start nove sezone, tačnije ABA Superkupa.

Beogradske crveno-bele u utorak očekuje utakmica zatvorenog tipa sa Olimpijakosom, sa Peristerijem igraju u četvrtak od 19 časova, a u petak od 21 sat sledi novi duel sa Olimpijakosom u dvorani „Mira i prijateljstva“.

U Atinu nisu otputovali lakše povređeni Branko Lazić, Mohamed Faje, koji je dobio odmor nakon Mundobasketa 2019, kao i Ognjen Kuzmić, koji još nije dobio dozvolu lekara da se priključi treninzima nakon teške saobraćajne nesreće.

Košarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde foto: Starsport©

– Putujemo u Atinu, gde ćemo uostalom i otvoriti novu sezonu Evrolige početkom oktobra. Poslednja je faza priprema i očekuju nas dobre provere, da vidimo gde smo, šta je dobro, šta treba da se koriguje. Idemo bez Branka Lazića koji ima lakšu povredu i ne želimo ništa da rizikujemo, ostaju i Faje i Kuzmić, svi ostali igrači su spremni. Biće to dobre, jake utakmice za nas u trenutku kada ulazimo u finiš priprema koje smo počeli podsećam, pre nepunih mesec dana, 19. avgusta okupljanjem u Beogradu. Takođe, igramo 3 utakmice u 4 dana, što je neki ritam koji nas očekuje u takmičarskoj sezoni koja uskoro počinje, rekao je trener Crvene zvezde Milan Tomić za klupski sajt.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.