PASPALJ PUN GORČINE: Svi treba da odu odavde! Vide KRETENA SA 4 INFARKTA i misle TO RADI ZBOG SVOJE KORISTI!
Žarko, Foto: Beta/Branislav Božić

Besan je proslavljeni reprezentativac

PASPALJ PUN GORČINE: Svi treba da odu odavde! Vide KRETENA SA 4 INFARKTA i misle TO RADI ZBOG SVOJE KORISTI!

Legenda košarke je besna zbog stvari koje se događaju u društvu

Objavljeno:

Proslavljeni jugoslovenski i srpski košarkaš Žarko Paspalj postao je još jednom zvezda društvenih mreža nakon što je preuredio zapušteno zajedničko dvorište između zgrada na Vračaru u Beogradu, pretvorivši ga u košarkaški teren, piše magazin "Vreme".

Paspalj je govoreći o nedostatku solidarnosti u društvu rekao da "možemo da pričamo - krivi Milošević, Vučić, Tadić ili Koštunica, bilo ko ko je bio na vlasti poslednjih 30 godina, ali ajde da pođemo od sebe".

- Bilo je i meni teško kada sam radio igralište u zapuštenom dvorištu, ustajao svako jutro u 6 i smišljao nove ideje kako da ovo zajedničko dvorište izgleda što lepše, uvek u iščekivanju evo, sada će još neko da dođe. A nije - priča Paspalj.

- Naiđe ti bes, kažeš, čekaj bre, šta je ovo sa ljudima, znaš da te gledaju, vide nekog kretena koji je imao četiri srčana udara i šlog kako sam radi u zajedničkom dvorištu, valjda se zapitaš, šta on to radi. I kažeš sebi, ma on to radi jer ima neku korist. Eto, to ti je to - ogorčen je Paspalj.

Komentarišući masovni odlazak mladih ljudi iz zemlje, on poručuje da "treba da idu svi".

- Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to - kaže Paspalj i nastavlja "država ne vodi računa o svojim ljudima, a neko bi morao".

On dodaje da je tako u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni, kod nas.

- Ništa se tu dobro ne dešava, već tragično kao posledica načina života od 1991. do 2019. a to je 30 godina. Kada imaš 50 i razmišljaš o tome normalno je da te uhvati bes - zaključuje Paspalj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.