PREDSTAVNIK PARTIZANA SE RASPLAKAO NA GRUOVOJ KOMEMORACIJI: Prisećao se - a onda nije mogao da zaustavi suze!
Dalibor Andonov Gru, Foto: Printscreen

POTRESNE SCENE

PREDSTAVNIK PARTIZANA SE RASPLAKAO NA GRUOVOJ KOMEMORACIJI: Prisećao se - a onda nije mogao da zaustavi suze!

Počivaj u miru, legendo!!!

Objavljeno: 13:20h

Kao što već svi znaju, Dalibor Andonov Gru je poginuo pre nekoliko dana u nesreći na paraglajdingu u Zemunu, a ove srede održana je komemoracija u njegovu čast u Domu omladine.

Između ostalih, na njoj su bili i predstavnici KK Partizana, kluba na čijoj je poznati reper svakoj utakmici sedeo pored terena, a govor koji su napisali zaista topi i najtvrđa srca.

- Veoma su retki primeri uzajamne ljubavi i poštovanja poput one između Dalibora Andonova Grua i KK Partizana. Kao jedan od pionira i najvećih promotera hip-hopa na našim prostorima, Gru je za tili čas osvojio srca brojnih generacija, igrača i navijača Partizana. Hip-hop, košarka, Partizan, Gru, sada u ovom tužnom trenutku te reči se nekako prirodno nadovezuju i čine celinu koju ni Daliborov prerani odlazak neće rastaviti. Čitave generacije Partizanovih dečaka i devojčica rasle su i stasavale slušajući Gruovu muziku, doživljavajući tekstove kojim je naš Dalibor slao važne životne poruke. Od Fredija Hausa, preko Bogdana Bogdanovića, pa do aktuelnih prvotimaca Partizana. Povezani smo bili na terenu, povezani van njega, uvek smo se rado okupljali. Sada, neverovatno zvuči da te više nećemo videti pored terena, da si otišao, ali znamo da ćeš nam biti podrška čak i sa druge strane. Dragi prijatelju, počivaj u miru, a mi ćemo se truditi da pobeđujemo za tebe - stoji u Partizanovom govoru od koga i kamen može da zaplaće.

Predstavnik kluba koji je čitao govor je i sam zaplakao u par navrata, posebno u ovom delu kada kaže "da ga više neće videti pored terena".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.